Τετάρτη, 19/12/2018

Το πίστεψε και τελικά το κατάφερε! Η Ράνια Ρεμπούλη, η Δωδεκανήσια πρωταθλήτρια, πρώτη και πάλι στον Μαραθώνιο

OURANIA MIXALHSa

Το πίστεψε και τελικά το κατάφερε! Η Ράνια Ρεμπούλη η Ελληνίδα αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων αναδείχθηκε για

τρίτη διαδοχική χρονιά πρωταθλήτρια Ελλάδας, καθώς έκανε δική της υπόθεση τον φετινό 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας τερματίζοντας πρώτη με 2:49.05, μπροστά από τις Γλυκερία Τζιατζά (2:51.13) και Φωτεινή Δαγκλή Παγκότο (2:53.57).

Αξίζει να υπενθυμίζουμε, ότι η Ουρανία (Ράνια) Ρεμπούλη, τις τελευταίες ημέρες έκανε σκληρές προπονήσεις στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη, διασχίζοντας εκπληκτικά όλη τη διαδρομή, από την μία πλευρά του λιμανιού μέχρι την άλλη.

Μαζί της, ήταν ο Μιχάλης Χατζηιωάννου, ο οποίος και αυτός συμμετείχε σήμερα μαζί της, καθώς είναι προπονήτριά του, και μάλιστα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων (ας μην ξεχνάμε ότι ήταν πρώτος στον Μαραθώνιο της Ρόδου).

Πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν, στην Δωδεκανήσια πρωταθλήτρια η οποία εκτός από πολύ καλή αθλήτρια διαθέτει κι έναν ωραίο χαρακτήρα.

Τι δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηιωάννου 

πετύχαμε τον στόχο μας 2 ώρες 49 λεπτά νέο ατομικό ρεκόρ στον δυσκολότερο μαραθώνιο με πολύ υγρασία σήμερα και πολύ ανηφόρα!! Ευχαριστώ πρώτα απ'όλα τον στρατηγό μας και προστάτη μας Πανορμιτη που με είχε δυνατό σήμερα!!! Την προπονητρια μου Ουρανία Ρεμπουλη και πρωταθλήτρια Ελλάδος για 3η συνεχομενη χρονιά που αν δεν είχα αποφασίσει να την ακολουθήσω στον αγώνα σήμερα ίσος να μην είχα κάνει αυτή την μεγάλη επίδοση στον συγκεκριμένο αγώνα!!! Βγηκε αρκετά εύκολα δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο της διαδρομής και σινεχιζουνε αισιόδοξα για ακόμα καλύτερους χρόνους!!! Ευχαριστώ όλους από καρδιάς όσοι με στηρίξαμε φέτος!!!

OURANIA

 

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL