Τετάρτη, 19/12/2018

Με άγριες διαθέσεις έρχεται η κακοκαιρία την Δευτέρα ** Ρεκόρ προσκυνητών φέτος στον Πανορμίτη ** Ο "Καποδίστριας" συνεχίζει να ρημάζει τις κοινότητές μας!

SYMBAINOYN KI AYTA STO NHSI MAS

** Αν, τελικά, εκδηλωθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, πιθανότατα από το πρωί της 

Δευτέρας, και για ένα τουλάχιστον διήμερο, τότε θα έπρεπε τα συνεργεία καθαριότητας να βρίσκονται στο δρόμο και να «πετάξουν» ό,τι άχρηστο υπάρχει στις «κουνέττες»! Ο καιρός δείχνει να μας έρχεται με άσχημες διαθέσεις, και ο... Θεός να βάλει το χέρι του!

** Εμ, καλά τα έλεγαν πολλοί, ότι ο «Καποδίστριας» και ο «Καλλικράτης» θα ρήμαζαν τις τοπικές κοινωνίες! Τα διέλυσαν όλα και σε μερικά χρόνια οι Κοινότητες θα... υποβαθμιστούν σε συνοικίες! Τώρα, αν αναρωτιέστε, γιατί κάποιοι «φώναζαν» υπέρ των συνενώσεων και «προβληματίζονται» τώρα, αυτό μάλλον θα πρέπει ν΄ αναζητηθεί στα πολιτικά πράγματα του τόπου, αλλά και στις «θέσεις» που κατέβαλαν οι «φωνασκούντες»! (Με τα σχετικά οικονομικά οφέλη, εννοείται)!

** Το είχαμε επισημάνει πριν από μερικές ότι, ο κόσμος που πήγε φέτος στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη, ήταν πολύ περισσότερος από άλλες χρονιές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία των Λιμεναρχείων Ρόδου και Σύμης, μέσα σ΄ ένα δεκαήμερο (από 1 έως 10 Νοεμβρίου), διακινήθηκαν από τη Ρόδο, Κω, Κάλυμνο και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, καθώς και τον Πειραιά, περισσότεροι από 12.000 προσκυνητές. Και βέβαια, πολλές ευχές, να είναι καλά για να ξαναπάνε και του χρόνου!..

** Είδατε τι τραβούν εδώ και μερικά χρόνια οι Παραδεισιώτες; Ένα-ένα «χάνουν» ό,τι είχαν, και πολύ περισσότερο την ησυχία τους και την ηρεμία τους! Τη μία, τους τοποθετούν το ραντάρ, την άλλη το Αεροδρόμιο, την άλλη το εργοστάσιο της ΔΕΗ, τώρα ετοιμάζονται οι αρμόδιοι να τους κλείσουν το Ταχυδρομικό Γραφείο, και να δούμε τι άλλο θ΄ ακολουθήσει!..

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL