Δευτέρα, 24/09/2018

"Φωνή λαού, οργή Θεού"! Οι Παραδεισιώτες έδειξαν τον δρόμο για να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους!

PARADEISI DIAMARTYRIA aa

Μας έχουν καταστρέψει το χωριό μας κι ακόμη συνεχίζουν να το καταστρέφουν! Ήμασταν μια από τις πιο ανεπτυγμένες περιοχές και

μας κατάντησαν... κατσικοχώρι! Μας φέρανε το Αεροδρόμιο, τοποθέτησαν το ραντάρ, έφτιαξαν το εργοστάσιο της ΔΕΗ, και τώρα, άρχισαν να καταστρέφουν και τις υπηρεσίες που λειτουργούν μέσα στο χωριό κι εξυπηρετούν τον κόσμο! 

Αυτό ακουγόταν συνεχώς από τους κατοίκους της μεγάλης αυτής κοινότητας της Ρόδου, μια από τις πιο αδικημένες του νησιού μας.

Ωστόσο, εκείνο που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι τα ΕΛΤΑ δεν κάνουν πίσω. Συνεχίζουν να θέλουν να κλείσουν το Ταχυδρομείο

PARADEISI DIAMARTYRIA a

Να σημειωθεί ότι, στο κέντρο της πόλης κατέβηκαν χτες κάτοικοι του Παραδεισίου, μ΄ επικεφαλής τον πρόεδρο της Κοινότητας, για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους γύρω από την απόφαση των ΕΛΤΑ, να κλείσουν το ταχυδρομείο στο χωριό τους.

Κρατώντας πανό που έγραφε διάφορα συνθήματα συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη και του εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους. Δυναμική ήταν και η παρουσία της κ. Ευαγγελίας Παναή, η οποία μάλιστα χθες απέστειλε και σχετικό έγγραφο προς όλους τους αρμόδιους μήπως και καταφέρει να τους... συγκινήσει!

Αφού, λοιπόν, εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους, υπογράμμισαν ότι ήδη το χωριό τους έχει υποβαθμιστεί από διάφορες οχλούσες δραστηριότητες και δήλωσαν αποφασισμένοι να αγωνιστούν για να μη χάσουν το ταχυδρομείο, το οποίο σύμφωνα με την απόφαση από αύριο θα σταματήσει να λειτουργεί.

Σε κάθε περίπτωση το Παραδείσι απέδειξε γι΄ άλλη μια φορά ότι αντέδρασε δυναμικά ελπίζοντας ότι στο τέλος θα καταφέρουν να δικαιωθούν/

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL