Δευτέρα, 24/09/2018

Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο *** Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φέρνει την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών σε Ρόδο, Κω και Λέρο *** Η ERGO MARATHON EXPO «σταθμός» για την καθιέρωση του αθλητικού Τουρισμού στο Νότιο Αιγαίο

ANDROYLAKHS NIKOS

Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο

Στη Ρόδο θα βρεθεί την τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του ενιαίου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης θα μιλήσει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του ξενοδοχείου «Ακταίον», στο Μανδράκι.

PAPAV PAPAVASILIOU

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φέρνει την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών σε Ρόδο, Κω και Λέρο

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, φέρνει από 13 έως 19 Νοεμβρίου 2017 στη Ρόδο, στην Κω και στη Λέρο την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για μία σειρά (δωρεάν) συναυλιών και εκπαιδευτικών δράσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού-κοινωνικού προγράμματος «Δικαίωμα στη Μουσική».

«Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε στα νησιά μας σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και να δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να απολαύσουν συναυλίες από τόσο σπουδαία μουσικά σύνολα. Εξίσου σημαντικές είναι οι εκπαιδευτικές δράσεις που θα γίνουν στα σχολεία των νησιών από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επενδύει στον Πολιτισμό, προχωρώντας στη θεσμοθέτηση μεγάλων διοργανώσεων», δηλώνει η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου.

PAPABASILEIOU ergomarathonexpo

Η ERGO MARATHON EXPO «σταθμός» για την καθιέρωση του αθλητικού Τουρισμού στο Νότιο Αιγαίο

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών που καταβάλει για την ανάδειξη των αθλητικών διοργανώσεων και δη των δρομικών αγωνισμάτων που φιλοξενούνται στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες, συμμετέχει στην εξειδικευμένη έκθεση Ergo Marathon Expo διεξάγεται από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.
H έκθεση ERGO Marathon Expo, η οποία διενεργείται παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, αποτελεί ένα μοναδικό αθλητικό φεστιβάλ όπου οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες του Μαραθωνίου καθώς και όλοι οι αθλητές, μπορούν να ενημερωθούν και να γνωρίσουν δρώμενα γύρω από τον αθλητισμό, που τους αφορούν.

 

 

 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL