Δευτέρα, 24/09/2018

Το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου οδηγεί σε συνεχή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των περιοχών

PARADEISI LEWFOROS DSC04708

Με έγγραφό του προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκο Παππά, και με κοινοποίηση προς την Πρόεδρο Δ.Σ. ΕΛΤΑ Α.Ε., κ. Ευφροσύνη Σταυράκη, καθώς επίσης και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Χατζημάρκος απέστειλε έγγραφο, για το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

κ. Υπουργέ,
Αφορμή για την παρούσα επιστολή αποτέλεσε η δυσάρεστη είδηση της άμεσης διακοπής λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου Ρόδου. Ζήτημα που μας απασχόλησε και στο παρελθόν αφού η διοίκηση της EΛTA α.ε. είχε σχεδιάσει και παλαιότερα την ανωτέρω αλλαγή στο δίκτυο της.

Το μέγεθος της εξυπηρετούμενης από το συγκεκριμένο κατάστημα περιοχής της Ρόδου, οι ανάγκες των κατοίκων αυτής καθώς και η συνεχής υπερσυγκέντρωση των πάσης φύσεως υπηρεσιών με την ταυτόχρονη απογύμνωση περιφερειακών περιοχών, οδηγεί σε συνεχή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Στην περίπτωση του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου Ρόδου και λόγω του προβαλλόμενου επιχειρήματος της επίτευξης οικονομίας κλίμακος εκ της διακοπής λειτουργίας του, επιθυμώ να σας γνωρίσω την πρόθεση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να συνδράμει πρακτικά στην διατήρηση του και ακόμα περαιτέρω στην αναβάθμιση του με την προσθήκη και νέων υπηρεσιών-προιόντων πρός τους κατοίκους της περιοχής.
Η πρακτική εκ μέρους μας στήριξη προς την διοίκηση της ΕΛΤΑ α.ε. μπορεί να σχεδιαστεί και να συμφωνηθεί σε μία, ακόμα και άμεση, συνάντηση εργασίας που θα συμφωνηθεί από κοινού.
Είμαι βέβαιος πως μέσα απο τον διάλογο, την συνεργασία και την συνένωση δυνάμεων μπορούμε να επιτύχουμε υψηλότερα αποτελέσματα καθώς επίσης πιστεύω οτι θα δώσετε την ευκαιρία σε αυτή την προτεινόμενη συνεργασία, για την οποία υπάρχει η εκ μέρους μας πολιτική βούληση, να αναπτυχθεί, δίνοντας αναστολή στην άμεση διακοπή λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου Ρόδου.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL