Δευτέρα, 24/09/2018

Απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στους μαθητές της Γ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής που επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμο

SXOLEIO DHMOS

Μικροί συμπολίτες μας, μαθητές της Γ' Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής, επισκέφτηκαν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου του 2017, το Δημαρχείο Ρόδου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκπαιδευτικών δράσεων, σε δημόσιους φορείς και Μουσεία.

Τους μαθητές που συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ: Παπόρη Αικατερίνη, Μπάτη Ζωγραφίνα και Πάνου Μαρδίτσα, υποδέχθηκε εκ μέρους της δημοτικής Αρχής, ο Αντιδήμαρχος Παιδεία και Διά Βίου Μάθησης, Προσχολικής Αγωγής και Διαφάνειας κος Γιάννης Κορωναίος, στον οποίο κατέθεσαν ενδιαφέρουσα ερωτήματα, ιδέες και προβληματισμούς, για την πόλη και την περιοχή που ζουν.

Επιπλέον, οι μαθητές συμμετείχαν σε βιωματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και διδάχθηκαν τις βασικές αρχές της λειτουργίας του κορυφαίου οργάνου πολιτικού διαλόγου στο νησί.

Ακολούθως, στην αίθουσα Εθιμοτυπίας , προσφέρθηκε κέρασμα στα παιδιά και ο Αντιδήμαρχος ευχήθηκε «καλή πρόοδο», τονίζοντας την σημαντικότητα της μάθησης με την βοήθεια των εκπαιδευτικών μέσα στη σχολική τάξη και έξω από αυτή, ώστε να δημιουργηθεί η συμπεριφορά των ενεργών πολιτών.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στους μαθητές των τριών τμημάτων της Γ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL