Παρασκευή, 19/04/2019

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στην εκδήλωση της εθελοντικής ομάδας «Η Ρόδος για τη Ζωή»

MME1FB3

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στην εκδήλωση της εθελοντικής ομάδας «Η Ρόδος για τη Ζωή» και στην αναγόρευση του τέως υπουργού κ. Αναστάσιου Γιαννίτση σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Γκρίτσαλη και του προέδρου του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών κ. Σεϊμένη, παρέστη στην τελετή αναγόρευσης του Καθηγητή Οικονομικής Ανάπτυξης και Ομότιμου Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αναστάσιου Γιαννίτση σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Κατάλυμα της Ισπανίας στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τον πρώην υπουργό κ. Γιαννίτση για την τιμητική ακαδημαϊκή του διάκριση και την ηγεσία του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τις συνεχείς προσπάθειές της για την αναβάθμιση του νησιωτικού ιδρύματος που κάθε χρόνο παρουσιάζει επιτυχίες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος συμμετείχε με πλήθος κατοίκων της Ρόδου στην επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε η εθελοντική ομάδα «Η Ρόδος για τη Ζωή» την Κυριακή 5η Νοεμβρίου 2017, για όγδοη συνεχή χρονιά. Αποτελεί εκδήλωση - θεσμό και αφορά την έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου. Σε αυτήν την εκδήλωση δίνεται η ευκαιρία σε όλους μας να ευαισθητοποιήσουμε, να αφυπνίσουμε και να υποστηρίξουμε έμπρακτα το συνάνθρωπό μας.

Αποδέκτης αυτής της προσπάθειας: Tο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τη δωρεά εξοπλισμού αναβάθμισης του Παθολογοανατομικού Τμήματος.

Ο κ. Χ. Κόκκινος συγχαίρει θερμά τον Πρόεδρο κ. Σάββα Σαββαΐδη, καθώς και τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Η Ρόδος για τη ζωή» για την κοινωνική ευαισθησία και πρωτοβουλία που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια και όλους όσους συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθειά τους.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL