Τρίτη, 25/09/2018

Πολύ λίγα πλέον τα δωμάτια που απέμειναν στον Πανορμίτη! - Τα μούσκεψε σήμερα η βροχή! - Κι ένας όμορφος γάμος με ζευγάρι από τον Αρχάγγελο!

PANORMITHS 2017 4914

Κυριολεκτικά «μάχες» δίνονται καθημερινά στον Πανορμίτη προκειμένου οι επισκέπτες να βρουν κάποιο δωμάτιο για να παραμείνουν έστω και δύο-τρεις μέρες μέχρι την ημέρα της γιορτής του. Βέβαια, όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς τα δωμάτια είναι ελάχιστα για να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες ενδιαφερόμενοι, πολλοί από τους οποίους δημιουργούν ακόμη και «ιστορίες» σε μια προσπάθειά τους να «πιέσουν» καταστάσεις και να βρουν κάποιο κελί.

PANORMITHS 2017 4915

Στο μεταξύ, σήμερα, οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, καθώς από το πρωί έπεφτε πολύ βροχή που ανάγκασε τον κόσμο να «κλειστεί» στα δωμάτια, στα καφενεία, ακόμη και στην εκκλησία!
Οικονομική «ζημιά» υπέστησαν ακόμη και οι μικροπωλητές, καθώς πολλοί επισκέπτες δεν μπορούσαν να πάνε στο χώρο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι μικροπωλητές για να ψωνίσουν ή να φάνε ένα σουβλάκι!

GAMOS PANORMITH dg

Το όλο χειμερινό σκηνικό, πάντως, ομόρφυνε ένας γάμος, του Αντώνη και της Ειρήνης – Χρυσοβαλάντου, από τον Αρχάγγελο, οι οποίοι μάλιστα είχαν προσκαλέσει πολλά άτομα, που πήγαν στον Πανορμίτη με το ημερόπλοιο «Νικόλαος Χ». Βέβαια, και σ΄ αυτή την περίπτωση ο καιρός πάλι τα «μούσκεψε» καθώς ο κόσμος δεν μπορούσε να μεταβεί από το λιμάνι στην εκκλησία.

GAMOS PANORMITH d

Τέλος, στη Μονή του Πανορμίτη έκαναν την προπόνησή τους κι ένα ζευγάρι αθλητών μεγάλων αποστάσεων, ο Μιχάλης Χατζηιωάννου και η Ουρανία Ρεμπούλη οι οποίοι έδειχναν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενόψει και του Μαραθώνιου που θα γίνει σύντομα στην Αθήνα.

PANORMITHS 2017 REMPOULH OURANIA 4910

PANORMITHS 2017 4903

PANORMITHS 2017 4932

PANORMITHS 2017 4909

PANORMITHS 4918

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL