Τρίτη, 20/11/2018

Θέματα που αφορούν στην Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου, αντικείμενο της συνάντησης Φ. Ζαννετίδη – Σ. Παρδαλού

ZANNETIDHS PARDALOS

Ενημερωτική συνάντηση για θέματα που απασχολούν την Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου, είχαν σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονας Zαννετίδης και ο πρώην Αντιδήμαρχος Ρόδου και νυν Δημοτικός Σύμβουλος, Στέργιος Παρδαλός.

Στην διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, ο κ. Παρδαλός ζήτησε και είχε ενημέρωση από τον. Κ. Ζαννετίδη σχετικά με έργα και δράσεις που τρέχουν αυτή τη περίοδο στην Δημ. Ενότητα Αρχαγγέλου, ενώ έθεσε τα προβλήματα της περιοχής που αντιμετωπίζουν και χρήζουν άμεσων λύσεων.

Υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος και δόθηκε ιδιαίτερο βάρος σε θέματα όπως το Παλαιοντολογικό Μουσείο Αρχάγγελου το όποιο βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωση και ο φορέας διαχείρισης του, καθώς και η πορεία του έργου του βοηθητικού γηπέδου 9x9 Αρχαγγέλου, το όποιο όπως ενημερώθηκε ο Αντιδήμαρχος, βρίσκεται στη φάση σύνταξης τευχών δημοπράτησης του έργου.

Στην συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία και η συνεχής βούληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να συνδράμει τους δήμους τόσο σε επίπεδο οικονομικό όσο και μέσω της παροχής τεχνικής βοήθειας, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL