Δευτέρα, 24/09/2018

Μακάρι να το έκαναν όλοι οι ξενοδόχοι! Δύο ξενοδοχεία έδωσαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων στον Δήμο της Ρόδου

APOQHKH TROFIMWN

Οι Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΜITSIS HOTELS και συγκεκριμένα, οι ξενοδοχειακές μονάδες GRAND HOTEL και CHEVALIER , ιδιοκτησίας των κ. Τζένης, κ. Σταύρου και κ. Χριστίνας Μήτση, καθώς και η ξενοδοχειακή μονάδα ΙXIAN GRAND, ιδιοκτησίας κ. Βασιλείου Καραγιάννη , ανταποκρίθηκαν θετικά σε αίτημα του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου και παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων για την ενίσχυση του Συσσιτίου.

Η παράδοση των τροφίμων έγινε στο χώρο του Συσσιτίου με ευθύνη των Διευθυντών των παραπάνω Ξενοδοχειακών μονάδων και συγκεκριμένα των κ.κ Καβουκλή, Μπάκα και της υπεύθυνης Αγορών κ. Δήμητρας Αναγνώστου αντίστοιχα .

Ο Πρόεδρος κ. Πετράκης Σωτήρης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διεύθυνση καθώς και το προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου , εκτιμώντας ιδιαιτέρως τη σημαντική αυτή χορηγία ,εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά τους και εύχονται σε όλους , καλό χειμώνα και να είναι δημιουργική η νέα τουριστική περίοδος.

Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, όπου ολόκληρος ο επιχειρηματικός κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα , να υπάρχουν επιχειρηματίες με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης και να βλέπουμε να συνδράμουν στο έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL