Κυριακή, 16/12/2018

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ανακοινώνει την ένταξη του αθλητή Θανάση Σύρμα στην ομάδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

KALLISTOS SYRMAS ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΣΥΡΜΑΣ

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ανακοινώνει την ένταξη του αθλητή Θανάση Σύρμα στην ομάδα μας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Θανάσης Σύρμας είναι εν ενεργεία αθλητής και μέλος της Εθνικής ομάδας ακρωτηριασμένων στο ποδόσφαιρο. Έχοντας ασχοληθεί για πάρα πολλά χρόνια με τον αθλητισμό απ' όλα τα πόστα, τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Θανάσης Σύρμας έχει κάνει ήδη προπονήσεις με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος και με δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή η ομάδα μου κίνησε το ενδιαφέρον για να βοηθήσω κι εγώ απ' την πλευρά μου.

Η θέληση των παιδιών και η δύναμη τους για άθληση, με κάνουν να βρίσκομαι μαζί τους. Ένας σημαντικός λόγος είναι και οι στόχοι που έχει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, αφού κάθε χρόνο είναι πρωταγωνιστικοί έχοντας κατακτήσει πολλές φορές τίτλους, παίζοντας μάλιστα και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και τον προπονητή- αθλητή της ομάδας Μιχάλη Χατζηδημητρίου, οι οποίοι απ' την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με έκαναν να νιώσω οικεία.

ΣΤΙΣ 11/11 ΜΕ ΗΦΑΙΣΤΟ ΠΑΤΡΑΣ

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στις 19:00 στο «Βενετόκλειο» θα διεξαχθεί το παιχνίδι Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Ήφαιστος Πάτρας για την α' φάση του κυπέλλου στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο. Αν όλα πάνε καλά και η ομάδα μας κερδίσει θα υποδεχθεί στη συνέχεια τους Αετούς Κρήτης για μία θέση στο φάιναλ-φορ.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL