Τρίτη, 25/09/2018

Όλα, σχεδόν, είναι έτοιμα για τον εορτασμό του Μεγαλόχαρου – Νέα από την Ιερά Μονή του Πανορμίτη

PANORMITHS 878

Όλα, σχεδόν, είναι έτοιμα για την μεγάλη γιορτή του Πανορμίτη, στην πανέμορφη, (αλλά στα κρύα "ντυμένη", Σύμη. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται επί ποδός για να αντιμετωπίσουν τα όποια μικρά και μεγάλα προβλήματα υπάρχουν, ενώ σήμερα ήταν και η μέρα που δόθηκαν οι χώροι στους δεκάδες μικροπωλητές που πήγαν στη Μονή για να εκμεταλλευτούν τις 4-5 μέρες που θα λειτουργήσουν μέχρι τη γιορτή του Αρχάγγελου, στις 8 Νοεμβρίου.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, είναι πολύ πιθανόν, φέτος, να διατεθεί ειδικό αμαξίδιo προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες, από την κύρια είσοδο της Μονής, (καθώς δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν στη Μονή τα οχήματα), μέχρι την είσοδο της εκκλησίας.

DSC04899

Το άσχημο, πάντως, είναι ότι, εδώ και 2-3 μέρες δεν υπάρχουν καράβια για να εξυπηρετήσουν, απευθείας, τους προσκυνητές, πολλοί από τους οποίους αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Ιερά Μονή, μέσω Σύμης!

Όπως, επίσης, οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν, από την Δευτέρα, (καθώς επίσης και η θαλασσοταραχή), αναμένεται να καλυτερεύσουν πλέον από αύριο!

DSC04895

DSC04897

DSC04900

DSC04904

DSC04902

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL