Δευτέρα, 24/09/2018

Μεγάλη η ζήτηση δωματίων στον Πανορμίτη ** Για Χάρη του Αρχάγγελου πολλοί προσκυνητές αναμένεται να χρησιμοποιήσουν κοινόχρηστους χώρους ** Πολλοί και οι μικροπωλητές

PANORMITHS 878

Άλλα τόσα δωμάτια που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Ιερά Μονή Πανορμίτη να υπήρχαν, πάλι δεν θα έφταναν για να καλύψουν

τις μεγάλες ανάγκες των επισκεπτών - προσκυνητών για την γιορτή του Μεγαλόχαρου στις 8 Νοεμβρίου! 

Ήδη το ενδιαφέρον που υπάρχει είναι απίστευτα μεγάλο, καθώς χιλιάδες είναι εκείνοι οι ενδιαφερόμενοι που επικοινωνούν με το αρμόδιο γραφείο κράτησης δωματίων εκλιπαρώντας, κυριολεκτικά, να εξυπηρετηθούν.

Ωστόσο, οι αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν είναι αρκετά μεγάλες! Όλοι οι χώροι που διαθέτει η Μονή πρόκειται να διατεθούν μέσα στο επόμενο διήμερο, αλλά με τέτοια ζήτηση που παρατηρείται, είναι πολύ δύσκολο για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θα ήθελε να πάει στη Μονή και μάλιστα παραμονή και προπαραμονή της γιορτής! 

DSC03512

Βέβαια, ας μην ξεχνάνε, ότι σχεδόν κάθε χρόνο παρατηρείται το ίδιο σκηνικό και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που φτάνουν στο σημείο να κοιμούνται σ΄ όλους τους δημόσιους χώρους της Μονής, (διαδρόμους, κλπ), και μάλιστα χωρίς τις ανέσεις που διαθέτουν τα υπόλοιπα δωμάτια (τουαλέτες κλπ). Όμως, για Χάρη του Πανορμίτη, ο κόσμος τα υπομένει, καθώς βασικός στόχος τους είναι ν΄ ανάψουν ένα κεράκι, ν΄ ασπαστούν την θαυματουργή εικόνα του, και να τον παρακαλέσουν να βοηθήσει να ξεπεράσουν είτε οι ίδιοι ή κάποια συγγενικά τους πρόσωπα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, κι από πλευράς μικροπωλητών το ενδιαφέρον που παρατηρείται είναι εξίσου μεγάλο. Δεκάδες είναι εκείνοι που βρίσκονται ήδη στη Μονή, καθώς αύριο, 1η Νοεμβρίου, πρόκειται να δοθούν οι χώροι για να στήσουν τους πάγκους τους!

Τα topika-nea.gr θα βρίσκονται όλες τις γιορταστικές ημέρες στον Πανορμίτη για να καλύψουν με φωτογραφικό ρεπορτάζ τη μεγάλη αυτή θρησκευτική γιορτή

PANORMITHS Giwrgos wa

PANORMITHS TRAPEZARIA 2

 

 

 

 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL