Παρασκευή, 17/08/2018

Αποφασίστηκε να δοθεί ένα τέλος στο σήριαλ της Γέφυρας της Κρεμαστής! ** Να ποια είναι η λύση που συζητείται

GEFYRA PROBLHMATA

Ύστερα από πολλές και ατέλειωτες συζητήσεις, υποσχέσεις, (προεκλογικές και μετεκλογικές), κλπ, αποφασίστηκε να δοθεί ένα τέλος στο σήριαλ της Γέφυρας της Κρεμαστής!
Και ποιο είναι αυτό; Να γίνει διαπλάτυνση της γέφυρας κι από τα 4,40 μέτρα που είναι σήμερα να φτάσει τα 10,5 μέτρα, συμπεριλαμβανομένων μάλιστα και δύο πεζοδρομίων!

Ήδη, το θέμα, φαίνεται πως έχει ωριμάσει, κι αφού συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο το έργο πρόκειται να δοθεί για εκτέλεση στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε», με την επωνυμία «Μελέτη , επισκευής, δομικής ενίσχυσης και διαπλάτυνσης της γέφυρας Κρεμαστής, επί της επαρχιακής οδού Ιαλυσού – Αεροδρομίου Διαγόρα Ρόδου», προϋπολογισμού 192.662,48 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, και με τον όρο το έργο να έχει ολοκληρωθεί σ΄ ένα χρόνο!

Βέβαια, κανείς δεν αμφισβητεί, ότι, πρόκειται για μια εναλλακτική λύση, προκειμένου να σταματήσει, επιτέλους, ο κόσμος να περνά μέσα από το ποτάμι της Κρεμαστής!

POTAMI KREMASTHS PLHMMYRA 2

Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει, ύστερα απ΄αυτό, είναι το εξής: Αφού υπήρχε μια τόσο «απλή» λύση, γιατί αυτή η κοροϊδία τόσων χρόνων; Μήπως αποτελούσε θέμα πολιτικής εκμετάλλευσης;

Δεν ήξεραν από την αρχή οι τοπικοί άρχοντες να διαπλατύνουν την γέφυρα; Έπρεπε πρώτα να χαθούν κάποιοι συνάνθρωποί μας και να κινδυνεύσουν κάποιοι άλλοι για ν΄ αποφασίσουν να υλοποιήσουν το πάγιο αίτημα των Ροδιτών;

Εν πάση περιπτώσει, ας είναι κι έτσι! Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα!.. Φτάνει να μην αποτελέσει κι αυτό «Γεφύρι της Άρτας»!

GEFYRA KATW PLEYRA

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL