Τρίτη, 21/08/2018

Το «ρεζίλι» που κάνει τον γύρο του κόσμου! Ο Μητροπολίτης Ρόδου πήρε απόφαση που καταχειροκροτήθηκε

LINDOS AKROPOLIS 3

Μια φωτογράφιση που έγινε στη Λίνδο, και που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ήταν αιτία για να πάρει θέση ο Μητροπολίτης Ρόδου, η οποία καταχειροκροτήθηκε απ΄ όλους τους Ροδίτες, αλλά κι από πολλούς συμπατριώτες μας.

Πρόκειται για την φωτογράφιση ενός γάμου, με ζευγάρι αλλοδαπών, που έγινε στο εξωκλήσι του Αγίου Παύλου, στη Λίνδο, και που ακολουθώντας τη νέα απίστευτη μόδα, έκαναν έρωτα (στοματικό), με φόντο την εκκλησία!

LINDOS AGIOS PAYLOS

Οι αντιδράσεις, ήταν φυσικό ν΄ αποτελέσουν αιτία για να προβληθούν και στα κανάλια, τα «αίσχη» που συνέβησαν και που, απ΄ ότι φαίνεται, κάποιοι θέλουν να το κάνουν «θεσμό»!

Έτσι, λοιπόν, ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, αφουγκραζόμενος όλα τα μηνύματα που προέκυψαν απ΄ αυτή την ιστορία, αποφάσισε πως, «από τον επόμενο χρόνο θα σταματήσουν να τελούνται εκεί πολιτικοί γάμοι»! Και, παράλληλα, αναρωτήθηκε «γιατί θέλουν για φόντο μια εκκλησία, αφού δεν κάνουν θρησκευτικό γάμο;».

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, πως η ιστορία αυτή θα σταματήσει το συντομότερο δυνατόν, αφού «δεν είναι δυνατόν να θυσιάζουμε τα πάντα στο βωμό του χρήματος»!

Να και η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην αγγλική Mirror η οποία προκάλεσε πολλά και ποικίλα σχόλια, ενώ έκανε και πάνω από 700 share στα κοινωνικά δίκτυα.

SEX STH LINDO 2

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL