Τρίτη, 21/08/2018

Ευχαριστίες του Συλλόγου Κρεμαστής "Παναγία η Ελεημονήτρια"

ELEHMONHTRIA LOGO

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κρεμαστής "ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΕΗΜΟΝΗΤΡΙΑ", ευχαριστούν όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του Μέγα Αρχιερατικού Εσπερινού που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, στο εξωκκλήσι της Παναγίας Ελεημονήτριας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιταλίας και Μελίτης και Εξάρχου Νοτίου Ευρώπης κ.κ. Γενναδίου.

Στην εκδήλωση αυτή η οποία είναι θεσμός για το Σύλλογό μας, τιμήθηκε ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Γεννάδιος λόγω της μακράς του πορείας στην ιεροσύνη για μισό αιώνα και πλέον αλλά και για την ανελλιπή παρουσία του στο σύλλογό μας. Θεωρούμε αυτή την τιμητική διάκριση ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό του, για την εν γένει πνευματική και κοινωνική προσφορά του τόσο στην εκκλησία όσο και στην κοινωνία.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:
Το Μητροπολίτη Ιταλίας και Μελίτης και Έξαρχο Νοτίου Ευρώπης κ.κ. Γεννάδιο για την αποδοχή της πρόσκλησης για τιμητική διάκριση, για την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια, τη στήριξη και την αρωγή του στο σύλλογό μας και να ευχηθούμε να έχει καλή υγεία και είθε ο Θεός να του χαρίζει δύναμη να επιτελεί με επιτυχία το δύσκολο έργο του.

Τον Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο για την αποδοχή της απόφασης του Δ.Σ. να τιμήσουμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Γεννάδιο και για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας.

Τους Ιερείς και Ιεροψάλτες, τον Δήμαρχο, τους Περιφερειακούς και τους Δημοτικούς Συμβούλους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, Πρωτογενούς Τομέα και Επιχειρηματικότητας – Υποστήριξης Επενδύσεων και Απασχόλησης κ. Πόκκια Γεώργιο για την ηθική και υλική στήριξη που μας προσέφερε.

Τον τηλεοπτικό σταθμό ΘΑΡΡΙ για την κάλυψη όλης της εκδήλωσης και την προβολή της.

Τον κ. Παναγιώτη Αρφαρά για την επιμέλεια του εξωτερικού χώρου, τον κ. Μάνθο Παυλίδη για την προσφορά λαχανικών τον κ. Σπύρο Τσαμπικάκη για τη δωρεάν φωτογράφιση, τους αδελφούς Νικολή, Βασίλη και Τσαμπίκο για την προσφορά άρτου και τη δημοσιογράφο κα Άννα Σαρρή για την παρουσίαση του προγράμματος, η οποία ανταποκρίνεται πρόθυμα στο κάλεσμά μας κάθε φορά.

Τέλος ευχαριστούμε τον κόσμο που κάθε φορά μας τιμά με την παρουσία του, στηρίζει τις εκδηλώσεις μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Τους αδελφύς Νικολή, Βασίλη και Τσαμπίκο για την προσφορά άρτου

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Μάτσης

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL