Σάββατο, 22/09/2018

Ο 22χρονος Γιώργος Κουμέντος φυσιοθεραπευτής του Γ.Σ. Δωδεκάνησος

KALLISTOS KOUMENTOS

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κουμέντο, ο οποίος θα είναι φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.  Σε ηλικία μόλις 22 ετών ο Γιώργος, που είναι τερματοφύλακας στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόδου, θα είναι ο φυσιοθεραπευτής του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Κουμέντο για τις υπηρεσίες του (αφιλοκερδώς) στην ομάδα μας και του εύχεται ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Σ' ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Στις 11 ή 12 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τον Ήφαιστο Πάτρας, στο πλαίσιο της α' φάσης του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της στο «Βενετόκλειο». Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Βαλάντης Παππάς δεν έχει ξεκινήσει ακόμη την προετοιμασία, ενώ ο Ατνάν Χαμαντί μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης. Στις προπονήσεις δίνει κανονικά το «παρών» ο Σάββας Καρατζιάς, ενώ γίνονται προσπάθειες για να επιστρέψουν στην ομάδα ο Νίκος Μούνδρος και ο Νίκος Τσιβγούλης

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL