Σάββατο, 16/12/2017

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος HJ-33 Ρόδου της AHEPA HELLAS με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο

AHEPA PERIFEREIARXHS 2467

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος HJ-33 Ρόδου της AHEPA HELLAS πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο. Το Τμήμα HJ-33 Ρόδου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Νιωτάκης, ο Γραμματέας κ. Γέωργιος Λάκουρας και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Μαυρομάτης.
Η συνάντηση εξελίχθηκε σε άριστο κλίμα και δίηρκησε περίπου μία ώρα. Αρχικά ο Πρόεδρος κ. Γιαννικουρής έκανε αναφορά στη δράση του τμήματος από την ίδρυση του, τα μελλοντικά πλάνα της διοίκησης αλλά και τη πρόθεση του τμήματος να συνδράμει στο πολύ σημαντικό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

AHEPA rΕπεσήμανε δε για τη συνεργασία που έχει ήδη το Τμήμα Ρόδου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τοπικούς φορείς, διοργανόντας από κοινού δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι υπάρχει κοινό πεδίο ουσιαστικής συνεργασίας προς επίτευξη κοινών στόχων και σκοπών στην ακριτική περιοχή μας.
Στη συνέχεια ο κ. Περιφερειάρχης συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου για τη δραστηριότητα του Τμήματος Ρόδου και ιδιαιτέρως για την επιτυχημένη εκδήλωση της Ομιλίας του Καθηγητή Δρα Ι. Μάζη στις 16 Σεπτεμβρίου, την οποία παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον.
Τέλος ο Πρόεδρος κ. Γιαννικουρής, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκο και επέδωσε στον ίδιο ως αναμνηστικό δώρο, ενα λάβαρο με το έμβλημα του Τμήματος Ρόδου, ευχόμενος καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU

 VASILARAS FINALE Monostilo2

02 JUNIORS CHOICE FINALE 2

BASILAKI W XRISTOUGENNA

08 GLYKO PSWMI pasxa 22 a

ELEHMONHTRIA EYXES

KATSOURAKHS LPG CNG

GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

KREATAGORA new FINAL