Τετάρτη, 18/07/2018

Θα μοιραστούν φέτος φρούτα στους μαθητές που φοιτούν στα σχολεία των νησιών μας; ** Την Πέμπτη η Γενική Συνέλευση των Εφοριακών

rodakina paidia

Θα μοιραστούν φέτος φρούτα στους μαθητές που φοιτούν στα σχολεία των νησιών μας; Πρόκειται για μια σκέψη που μελετά, πάντως, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Πάντως, αν τελικά η περιφερειακή αρχή καταλήξει στην υλοποίηση της πρότασης αυτής το θέμα θα έρθει για συζήτηση και ψήφιση στο περιφερειακό συμβούλιο προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή της.

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων στις ΔΟΥ Δωδεκανήσου έγινε γνωστό ότι την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:00 στην Ρόδο (Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Ρόδου) θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εφοριακών Ν. Δωδεκανήσου. Κατά την διάρκεια της συνέλευσης το κατάστημα της Δ.Ο.Υ. Ρόδου θα παραμείνει κλειστό και οι εφοριακοί υπάλληλοι που υπηρετούν στo Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Δωδεκανήσου, θα απουσιάσουν από την υπηρεσία τους. Επίσης οι υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Κω, των Γ.Ε.Φ. Καλύμνου, Καρπάθου και Λέρου, που επιθυμούν να παρευρεθούν, θα απουσιάζουν από την υπηρεσία τους, εκτός αν επιθυμούν να παρευρεθούν όλοι, οπότε με ευθύνη των Προϊσταμένων τους, οι υπηρεσίες αυτές θα παραμείνουν κλειστές.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καρπάθου, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 23 και 42 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Καρπάθου και κάνοντας χρήση πλαστών πακιστανικών διαβατηρίων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αυστρία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL