Τετάρτη, 20/06/2018

Δύο γνωστοί καλλιτέχνες θα βρεθούν αυτές τις μέρες στο νησί μας ** Αναμένεται να προσελκύσουν αρκετό κόσμο

ZWIDAKHS IALYSO

Δύο πολλοί γνωστοί, όσο και αγαπητοί καλλιτέχνες πρόκειται να έρθουν αυτές τις μέρες στο νησί μας, προσκεκλημένοι για να εμφανιστούν σε εκδηλώσεις που θα γίνουν στα μέσα Αυγούστου.

Φυσικά, τις μέρες αυτές γίνεται "το έλα να δεις" στο νησί μας από καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, παρουσιαστές, κ.ά., οι οποίοι έρχονται για να περάσουν μερικές μέρες ξεκούρασης, να κάνουν τα μπάνια τους. Ωστόσο, αρκετοί απ΄ αυτούς συνδυάζουν και εργασία! 

ZWIDAKHS IALYSOS 2

Ανάμεσα, λοιπόν, σ΄ αυτούς, ο Νίκος Ζωιδάκης, ο οποίος θα εμφανιστεί στις 15 Αυγούστου, στις 9,30 το βράδυ, στην πλατεία Ιαλυσού όπου αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ωστόσο εκεί θα βρίσκεται η ομάδα του Ιάλυσου, με τα Τριαντενά σουβλάκια, τα αναψυκτικά και τις μπύρες για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κόσμου σε φαγητό και ποτό.

KALYBATSH STH RODO

Ο άλλος γνωστός καλλιτέχνης είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος έχει προσκληθεί στα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στη Ρόδο, και συγκεκριμένα στο Captain Deli Sandwich στις 18 Αυγούστου από τις ώρες 19.30-22.30.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL