Τετάρτη, 20/06/2018

«Καραμπινάτες» ήταν οι απουσίες πολλών επωνύμων από τα χθεσινά εγκαίνια της Έκθεσης Κρεμαστής

EKQESH 52h LOGO

Ένα θέμα το οποίο συζητήθηκε χθες στη διάρκεια των εγκαινίων της Έκθεσης Κρεμαστής, ήταν οι απουσίες πολλών «επωνύμων» κάτι φυσικά που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς παριστάμενους! Βέβαια, μία εξ αυτών, και συγκεκριμένα του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού «καλύφθηκε» μ΄ ένα τηλεγράφημα που έστειλε αναφέροντας πως, «λόγοι ανωτέρας βίας, δεν του επέτρεψαν να παραστεί στα εγκαίνια»!

Όμως, από κει και πέρα, παρά το γεγονός ότι προσκλήθηκε πολύς κόσμος, εν τούτοις λίγοι ήταν εκείνοι που έσπευσαν ν΄ ανταποκριθούν, μ΄ αποτέλεσμα να είναι "χτυπητές" οι απουσίες τους!

Επίσης, ένα άλλο γεγονός που σχολιάστηκε κι αυτό αρνητικά, ήταν το γεγονός ότι, παλαιότερα, όταν γινόντουσαν τα εγκαίνια της Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας Κρεμαστής, η περιοχή γέμιζε, κυριολεκτικά από κόσμο! Τώρα ίσα και μετά βίας να μαζεύονται 100 άνθρωποι!

MHTROPOLITHS DHMARXOS PERIFEREIA

Βέβαια, τότε, «συνήθιζαν» να έρχονται στο νησί μας και να κάνουν τα εγκαίνια υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων, κλπ, κάτι που "τραβούσε" κόσμο! Τώρα; Ευτυχώς που υπάρχει και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, ο οποίος καλείται να κάνει αυτός τα εγκαίνια της Έκθεσης!

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL