Τετάρτη, 20/06/2018

Διαμαρτυρία μιας μητέρας για το «στήσιμο» των πάγκων των μικροπωλητών στο πανηγύρι της Κρεμαστής

PANHGYRI 04590

Το πανηγύρι της Κρεμαστής, σίγουρα είναι ένα από τα πιο «δύσκολα», όχι μόνο για το νησί μας, αλλά ίσως και για ολόκληρη τη χώρα! Παρά τις όποιες καλές προθέσεις των εκάστοτε κοινοτικών αρχών, τα προβλήματα και τα παράπονα πάντα υπάρχουν τόσο από πλευράς μικροπωλητών όσο κι από πλευράς των κατοίκων! Και βέβαια αυτό οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο «στήνονται», εδώ και πολλά χρόνια οι πάγκοι, οι οποίοι καλύπτουν σημαντικό μέρος ακόμη και των πεζοδρομίων, μ΄ αποτέλεσμα να δυσκολεύουν τη διέλευση των πεζών και πολύ περισσότερο όλων εκείνων των συνανθρώπων μας, οι οποίοι κινούνται με κάποιο καρότσι (άτομα με ειδικές ανάγκες, γυναίκες με παιδιά, κλπ).

Ένα γεγονός όπου κάθε χρόνο ακούγονται πολλά κι εύλογα παράπονα, αφού οι άνθρωποι αυτοί είναι υποχρεωμένοι να «κατεβαίνουν» στο δρόμο, εκεί όπου παρατηρείται συνωστισμός από πεζούς και οχήματα.

Αυτό ακριβώς επισημαίνονται και σε μια επιστολή που μας έστειλε μια φίλη αναγνώστρια από την Κρεμαστή, η οποία αναφέρει τα εξής:

PANHGYRI 04591

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Επειδή ξέρω ότι γράφετε πολλά θέματα και ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο, να σας πω κάτι που παρατήρησα σήμερα κι αν νομίζετε ότι όντως έχω δίκιο, γράψτε κάτι σχετικό:

Ξεκίνησε το πανηγύρι, κι όπως πάντα το μόνο που φαίνεται πως νοιάζει τους πάντες, είναι να έρθει ο κόσμος για να βγάλουνε λεφτά. Κανείς δε σκέφτηκε τους υπόλοιπους. Τα πεζοδρόμια όλα είναι καλυμμένα λόγω του πανηγυριού... Σήμερα, προσπάθησα να πάρω το μωρό με το καρότσι και να πάω για ψώνια (στου κ. Τσισιμοίρη). Δεν οδηγώ, οπότε αναγκαστικά χρησιμοποιώ μόνο το καρότσι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε! Δεν υπήρχε πεζοδρόμιο να περάσω με το μωρό. Σε σημείο που τελικά βγήκα στο δρόμο... Άκρως επικίνδυνο όμως, δεν νομίζετε? Δεν έπρεπε οι υπεύθυνοι να σκεφτούν και τις συνέπειες από το στήσιμο των πάγκων? Δηλαδή μια μάνα με το καρότσι ή ένας άνθρωπος με κινητικά προβλήματα θα πρέπει να μπουν μες στη μέση του δρόμου για να φτάσουν στον προορισμό τους?

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL