Κυριακή, 24/06/2018

Μεταξύ σοβαρού και αστείου: Από μπροστά "εμφάνιση" κι από... "πίσω" κρατάς τη μύτη σου!

DROMOS PARADEISI KREMASTH

Δεν αμφισβητεί κανείς, ότι τις τελευταίες μέρες καλλωπίστηκε «λιγάκι» η είσοδος της Κρεμαστής, (από την πλευρά του Παραδεισίου). Ψιλοβάφτηκε, ψιλοκαθαρίστηκε, ψιλοφτιάχτηκε ο μικρός ακάλυπτος χώρος με την πρασινάδα, και γενικά έχει αποτελέσει αιτία για να διατυπώνονται από τους διερχόμενους κάποια ευμενή σχόλια! (Αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται, μεταξύ σοβαρού και αστείου: μήπως αυτές οι εργασίες... εντάσσονται στην αναβάθμιση της Γέφυρας Κρεμαστής;).

Πέρα, πάντως, απ΄αυτό, το θέμα είναι να συνεχίσουν οι υπεύθυνοι όχι μόνο να διατηρήσουν αυτή την εικόνα αλλά να την καλυτερέψουν ακόμη περισσότερο, αφού, ας μην ξεχνάμε, πως πρόκειται για την «βιτρίνα» της Κρεμαστής, και κατ΄ επέκταση του νησιού μας!

DROMOS PARADEISI KREMASTHa

Παράλληλα, καλό θα είναι η Περιφέρεια να στείλει κάποια μηχανήματα και να καθαρίσει το ποτάμι από τις βρομιές, τις καλαμιές και γενικά ο,τιδήποτε περιττό υπάρχει για να σταματήσει κι αυτή η απαράδεκτη μυρωδιά που αναδύεται κατά μήκος του ποταμού.
Μια κατάσταση που αποτελεί ντροπή για το νησί μας, αφού, - ας μην μας... διαφεύγει το γεγονός ότι, - βρίσκεται δίπλα από έναν κεντρικότατο «δρόμο»!

Εκτός, βέβαια, κι αν περιμένουμε τις βροχές για να μεταφερθούν στη θάλασσα ό,τι περιττό υπάρχει στο ποτάμι!

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL