Κυριακή, 24/06/2018

Γηρατειά ... λέξη δύσκολη, λέξη συναισθηματική, που κρύβει καλές και κακές αναμνήσεις, πολύτιμες εμπειρίες, σωρευμένη σοφία, τέχνη ζωής ** Ο Δήμος Ρόδου κοντά στους ηλικιωμένους

GHROKOMEIO DSC 0114

Γηρατειά ... λέξη δύσκολη, λέξη συναισθηματική, που κρύβει καλές και κακές αναμνήσεις, πολύτιμες εμπειρίες, σωρευμένη σοφία, τέχνη ζωής.  Και γύρω από αυτή, άνθρωποι που προσπαθούν να φτιάξουν ένα καλύτερο παρόν σε όσους μας μεγάλωσαν και μας δίδαξαν, να βελτιώσουν με κάθε τρόπο και μέσο την καθημερινότητα των γερόντων.
Ο Δήμος Ρόδου στο πλαίσιο στήριξης όλων των κοινωνικών ομάδων της Ρόδου, οργάνωσε την Τρίτη 1 Αυγούστου με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Άννας Ζωάννου, εκδήλωση για τους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους στο Χαραλάμπειο Γηροκομείο της Ρόδου, χαρίζοντας τους ένα ευχάριστο απόγευμα με φαγητό, μουσική και χορό. Στην εκδήλωση παρουσία του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σάββας Διακοσταματίου, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Κώστας Στυλιανού.
Η πολύτιμη βοήθεια των επιχειρηματιών που στήριξαν την εκδήλωση αποδεικνύοντας τις κοινωνικές τους ευαισθησίες, αλλά και των εθελοντών μουσικών, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης των Ροδίων, οι οποίοι είναι πολίτες με ήθος και αληθινή διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Ο Δήμος Ρόδου θα συνεχίσει το κοινωνικό του έργο με βαθύ αίσθημα ευθύνης, γνωρίζοντας ότι στηρίζει και στηρίζεται από την κοινωνία.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL