Σάββατο, 16/12/2017

Μέχρι και πυροβολισμοί έπεσαν πρωί – πρωί στην παραλία της Κρεμαστής!

limeniko skafos aΑναστατώθηκαν σήμερα στις 6,30 το πρωί οι κάτοικοι της Κρεμαστής που βρισκόντουσαν στην παραλία, από μια επιχείρηση σύλληψης διακινητών και λαθρομεταναστών.  Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από αυτόπτες μάρτυρες (καθώς η αρμόδια λιμενική Αρχή δεν έδωσε κανένα στοιχείο στη δημοσιότητα), το Λιμεναρχείο της Ρόδου, εντόπισε ένα ταχύπλοο να μεταφέρει στην παραλία κάποιους λαθρομετανάστες (συνολικά επέβαιναν 15 άτομα).

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του Λιμενικού σκάφους, οι διακινητές προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης, αλλά ήταν πλέον αργά γι΄ αυτούς, καθώς το σκάφος του Λιμενικού τους «εγκλώβισε» (έπεσε κι ένας πυροβολισμός για εκφοβισμό), κι έτσι συνελήφθησαν όλοι οι επιβαίνοντες (γίνεται λόγος ότι το «έσκασαν» δύο λαθρομετανάστες).

Την όλη επιχείρηση παρακολούθησαν αρκετοί κάτοικοι της Κρεμαστής, οι οποίοι, όπως δήλωσαν, το «φινάλε» γράφτηκε γύρω στις 7 το πρωί, στην περιοχή της «Λιβάδας», κι αφού υπήρξε ενίσχυση της προσπάθειας τόσο από ξηράς όσο κι από θάλασσας!
Πάντως, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία αλλά και η ακριβής εικόνα της όλης επιχείρησης.

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU

 VASILARAS FINALE Monostilo2

02 JUNIORS CHOICE FINALE 2

BASILAKI W XRISTOUGENNA

08 GLYKO PSWMI pasxa 22 a

ELEHMONHTRIA EYXES

KATSOURAKHS LPG CNG

GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

KREATAGORA new FINAL