Δευτέρα, 16/07/2018

Μέχρι και πυροβολισμοί έπεσαν πρωί – πρωί στην παραλία της Κρεμαστής!

limeniko skafos aΑναστατώθηκαν σήμερα στις 6,30 το πρωί οι κάτοικοι της Κρεμαστής που βρισκόντουσαν στην παραλία, από μια επιχείρηση σύλληψης διακινητών και λαθρομεταναστών.  Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από αυτόπτες μάρτυρες (καθώς η αρμόδια λιμενική Αρχή δεν έδωσε κανένα στοιχείο στη δημοσιότητα), το Λιμεναρχείο της Ρόδου, εντόπισε ένα ταχύπλοο να μεταφέρει στην παραλία κάποιους λαθρομετανάστες (συνολικά επέβαιναν 15 άτομα).

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του Λιμενικού σκάφους, οι διακινητές προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης, αλλά ήταν πλέον αργά γι΄ αυτούς, καθώς το σκάφος του Λιμενικού τους «εγκλώβισε» (έπεσε κι ένας πυροβολισμός για εκφοβισμό), κι έτσι συνελήφθησαν όλοι οι επιβαίνοντες (γίνεται λόγος ότι το «έσκασαν» δύο λαθρομετανάστες).

Την όλη επιχείρηση παρακολούθησαν αρκετοί κάτοικοι της Κρεμαστής, οι οποίοι, όπως δήλωσαν, το «φινάλε» γράφτηκε γύρω στις 7 το πρωί, στην περιοχή της «Λιβάδας», κι αφού υπήρξε ενίσχυση της προσπάθειας τόσο από ξηράς όσο κι από θάλασσας!
Πάντως, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία αλλά και η ακριβής εικόνα της όλης επιχείρησης.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL