Κυριακή, 24/06/2018

Ο Δήμος ευχαριστεί και στηρίζει το ΚΑΠΗ Ρόδου για την προσπάθειά του να συγκεντρώσει, μέσω θεατρικής παράστασης, τρόφιμα μακράς διαρκείας

EKKLHSIAZOYSEs a1

Ο Δήμος Ρόδου (Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας) εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο 1ο ΚΑΠΗ Ρόδου , όπου στη θεατρική παράσταση "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη, που πρόκειται να παρουσιάσουν οι ομάδες θεάτρου, χορωδίας και χορευτικού, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στις 8.30 μ.μ. στο Κινηματοθέατρο ¨ΡΟΔΟΝ¨, αποφάσισε να στηρίξει τη δομή παροχής συσσιτίου των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, η οποία πρόσφατα έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ¨Νότιο Αιγαίο 2014-2020¨ .

Κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης , όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (όπως όσπρια, ζυμαρικά , ρύζι, τοματοπολτούς , κονκασέ, γάλα, αλάτι, πουρέ, λάδι κ.α.).

Από το παραπάνω πρόγραμμα εξυπηρετούνται 150 άτομα ,τα οποία λαμβάνουν καθημερινά μεσημεριανό, βραδινό, φρούτο και άρτο .

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Σωτήρης Πετράκης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και οι εργαζόμενοι, εύχονται καλή επιτυχία στους διοργανωτές και πάντα να τους διακρίνει το αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο .

EKKLHSIAZOUSES KAPH ΑΦΙΣΑ

 

 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL