Δευτέρα, 21/05/2018

Απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά και ενθουσιασμένος ο Μιχάλης Δραμουντανής από τα δώρα που έδωσε ο Περιφερειάρχης στην υπουργό Τουρισμού

YPOYRGOS TOURISMOU1

Απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά και ενθουσιασμένος είναι ο συντοπίτης μας Μιχάλης Δραμουντανής από τα δώρα που έδωσε ο Περιφερειάρχης στην υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, στη διάρκεια της εδώ παραμονής της. Κι αυτό γιατί, ανάμεσα στα δώρα (που κρατά στα χέρια της η κ. Κουντουρά), περιλαμβάνεται κι ένα σετ με φυσικά καλλυντικά, δικής του παραγωγής, που φέρει φυσικά τη φίρμα του!

Σε δηλώσεις που μας έκανε ο ίδιος ο Μιχάλης Δραμουντανής, θέλησε "να ευχαριστήσει την Περιφέρεια, η οποία γι΄ άλλη μια φορά απέδειξε πως στηρίζει τους ντόπιους παραγωγούς".

YPOYRGOS TOURISMOU1a

Να θυμίσουμε, με την ευκαιρία, ότι, στη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της κ. Κουντουρά, τα θέματα που τέθηκαν από τους φορείς του νησιού αφορούσαν ζητήματα που συνιστούν χρόνια προβλήματα του τουρισμού από το παρελθόν, όπως η δημόσια περιουσία, οι υποδομές, κυρίως όσον αφορά τις πύλες εισόδου – εξόδου, η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Επίσης τέθηκαν θέματα που υπαγορεύουν οι νέες, σύγχρονες τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας, όπως επί παραδείγματι στην κρουαζιέρα, καθώς και ζητήματα που έχουν πρόσφατα ανακύψει, όπως της υπερφορολόγησης, των δασικών χαρτών, της αναβάθμισης της τουριστικής εκπαίδευσης, του τέλους διανυκτέρευσης.

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL