Δευτέρα, 21/05/2018

Αναστατώθηκαν χθες βράδυ τα Μαριτσά, από ένα περιστατικό το οποίο αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων!

MARITSA PLATEIA

Αναστατώθηκαν χθες βράδυ τα Μαριτσά, από ένα περιστατικό το οποίο, λόγω της φύσης του, ήταν φυσικό να πάρει διαστάσεις          

και φυσικά ν΄ αποτελέσει  πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων! Τι είχε συμβεί;

Ξαφνικά από την πλατεία Μαριτσών, με κατεύθυνση προς το γήπεδο του χωριού, άρχισαν να περνούν περιπολικά της Αστυνομίας, και μάλιστα με σχετικά μεγάλη ταχύτητα. Το ερώτημα βέβαια όλων ήταν τι συνέβη; Σιγά-σιγά, ο κόσμος άρχισε να μαθαίνει, πως κάποιος συμπολίτης μας, γνωστός στην κοινωνία του νησιού μας, (και όχι μόνο), που είναι παντρεμένος στα Μαριτσά, είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με συγγενικό πρόσωπο της πρώην συζύγου του. Όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού που κλήθηκαν να πάνε στο σημείο του καυγά, τον συνέλαβαν για παράνομη οπλοκατοχή, (δεν είχε άδεια), κάτι που, ενδεχομένως, να το είχε μαζί του για εκφοβισμό.

Σε κάθε περίπτωση, ύστερα απ΄ αυτό, η αστυνομία τον συνέλαβε και τον μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού για τα περαιτέρω.

Αυτά, λοιπόν, συζητιόντουσαν στα Μαριτσά, όπου μπορούσε κανείς να μάθει πως μεταξύ του συλληφθέντα και της (πρώην) οικογένειάς του υπήρχαν κάποιες διαφορές, και δεν αποκλείεται αυτό ν΄ αποτέλεσε αιτία για να συμβούν όλα τα προαναφερόμενα.

Τώρα, όσον αφορά για πυροβολισμούς και άλλα που ακούγονται, είναι κάτι που δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί, αλλά ίσως στη διάρκεια της ημέρας και με βάση την δικογραφία που υπάρχει να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

** ΠΑΝΤΩΣ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Αστυνομία, δεν επιβεβαιώνει ότι υπήρξαν πυροβολισμοί! 

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στη Ρόδο

Την 18-06-2017 το βράδυ συνελήφθη στην Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 42χρονος ημεδαπός, γιατί βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν περίστροφο όπλο και 15 φυσίγγια.

 

 

 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL