Σάββατο, 26/05/2018

Δύο κεντρικά μαγαζιά της Κρεμαστής, που για πολλά χρόνια αποτελούσαν πόλο έλξης για εκατοντάδες ντόπιους και ξένους, δυστυχώς κλείνουν!

KREMASTH APO KASTRO 91

Δύο κεντρικά μαγαζιά της Κρεμαστής, που για πολλά χρόνια αποτελούσαν "πόλο έλξης" για εκατοντάδες ντόπιους και

ξένους πελάτες, και μάλιστα ήταν το καθημερινό τους "στέκι", δυστυχώς κλείνουν! Δεν ήταν δε λίγοι οι Σύλλογοι που πραγματοποιούσαν εκεί τις διάφορες εκδηλώσεις τους.

Πρόκειται για το «Κλάσσικο», και το «Καλούα», που η είδηση ότι κλείνουν προκάλεσε εύλογα ερωτήματα καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί αυτό να συμβεί μέσα στις γιορτές του Ιουλίου και του Αυγούστου;

Ωστόσο, η απόφαση της Δημοτικής αρχής είναι τελεσίδικη και μάλιστα εδώ και αρκετές ημέρες έχει αποστείλει στους ενοικιαστές τα σχετικά εξώδικα.

Το μόνο που ζήτησαν οι ενοικιαστές ήταν να παραμείνουν μερικές ημέρες μέχρις ότου μπορέσουν να πάρουν τα πράγματά τους. Ήδη το "Κλάσσικο" το έχει αδειάσει τον χώρο, και πιθανότατα το ίδιο να συμβεί αύριο και με το "Καλούα".

Τώρα, το ερώτημα που υπάρχει είναι αν θα ξαναδημοπρατηθούν τα δύο προαναφερόμενα καταστήματα. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έγιναν γνωστά, αυτό σίγουρα θα γίνει, αλλά θ΄ απαιτηθεί κάποια χρονοβόρα διαδικασία!

Κάτι που σημαίνει, πως δεν θα είναι ανοικτά την περίοδο του Ιουλίου και τις γιορτές του Δεκαπενταύγουστου. Κι αυτό ακριβώς είναι κάτι που έχει στεναχωρήσει τους κατοίκους της Κρεμαστής, αφού πρόκειται για δύο κεντρικά μαγαζιά όπου τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες έβρισκαν «κάπου να καθίσουν και να πιουν έναν καφέ ή ένα αναψυκτικό»!

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL