Σάββατο, 26/05/2018

Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον ψαρά που είχε χαθεί *** Κρίθηκε αθώος ο Παύλος Πανηγύρης *** Η Γιορτή του Χρυσόμηλου στ΄ Αφάντου

LIMENIKO 009

Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον ψαρά που είχε χαθεί. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ύστερα από τις σχετικές έρευνες των αρμοδίων αρχών, για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 73χρονου, ιδιοκτήτη του Ε/Π-Α/Κ σκάφους που βρέθηκε προσαραγμένο πρωινές ώρες της 15/06/17, στη θαλάσσια περιοχή Βαθύ Αστυπάλαιας στη θέση ''Γιαλούδια'', γνωρίζεται ότι εντοπίστηκε η σορός του ανωτέρω, στη θαλάσσια περιοχή ''ΜΙΚΡΟ ΒΑΪ'' της Αστυπάλαιας. Η σορός του άτυχου ψαρά, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Καλύμνου.

<-> Ύστερα από αρκετή ταλαιπωρία, τελικά κρίθηκε αθώος από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί Κακουργημάτων ο πρώην δήμαρχος Καστελλορίζου Παύλος Πανηγύρης που κατηγορούνταν ότι εμπλέκεται σε υπόθεση μεταβίβασης ακινήτων που φέρονταν να είναι του δημοσίου, στο νησί. Ο κ. Πανηγύρης απολογούμενος δήλωσε ότι, τα ακίνητα για τα οποία κατηγορείται δεν ανήκαν στο δημόσιο αλλά σε ιδιώτες άρα υπήρχε το δικαίωμα της χρησικτησίας και σε καμία περίπτωση αυτά δεν βρίσκονταν σε γιαλό ή πλατεία του νησιού.

<-> Ξεκίνησε χθες Σάββατο 17 Ιουνίου, και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου, η Γιορτή του Χρυσόμηλου στ΄ Αφάντου! Οι ενδιαφέρουσες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις (και οι εκπλήξεις), πραγματοποιούνται από τις 7 το βράδυ, στον αύλειο χώρο της εκκλησίας της Παναγίας Καθολικής.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL