Παρασκευή, 25/05/2018

"Δεν καταλαβαίνουν τίποτα"! Κι άλλη σύλληψη γυναίκας γιατί εκδιδόταν σε υπαίθριο χώρο! *** Συνελήφθησαν καταστηματάρχες στο Φαληράκι *** Σύλληψη 29χρονου για ναρκωτικά

GYNAIKES STO DroMO aa

Βεβαίωση παράβασης περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων στη Ρόδο

Την 17-06-2017 πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 35χρονη υπήκοος Νιγηρίας και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος της πταισματική παράβαση, διότι διαπιστώθηκε ότι εκδιδόταν σε υπαίθριο χώρο.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο

Την 15-06-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 29χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στη κατοχής του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.


Σύλληψη δύο ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Ρόδο

Την 16-06-2017 το βράδυ συνελήφθησαν στο Φαληράκι της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου Ρόδου δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 51 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στην Κω

Την 16-06-2017 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 47χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε ποδήλατο και φορητό υπολογιστή αφής από κατάστημα ημεδαπού. Τα αφαιρεθέντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL