Δευτέρα, 28/05/2018

Τις καταγγελίες των εργαζομένων του Νοσοκομείου της Ρόδου συζήτησε μαζί τους ο κ. Π. Μπακίρης

NOSOKOMEIO ERGAZOMENOI MPAKIRHS

Συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων του Γ.Ν. Ρόδου είχε χθες ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου κ. Παύλος Μπακίρης με αφορμή τις καταγγελίες του συλλόγου που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Ο κατήφορος στις δομές υγείας τα τελευταία δύο χρόνια είναι γνωστός σε όλους μας. Δραματικές ελλείψεις σε εξοπλισμό , φάρμακα και προσωπικό.

Κι ο τελευταίος πολίτης αυτού του τόπου αναγνωρίζει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ανθρώπινου δυναμικού του Νοσοκομείου της Ρόδου που κράτησαν όρθιο το οικοδόμημα όλα αυτά τα χρόνια.

Οι μικροκομματικές σκοπιμότητες, η προώθηση των «ημέτερων» και η «Πολάκειος» θεωρία του «τρία μέτρα κάτω από τη γη» για όποιον διαφωνεί, είναι πρακτικές ξεπερασμένες και καταδικασμένες στη συνείδηση των πολιτών.

Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να διαταράξει την εργασιακή ειρήνη στο Γ.Ν. της Ρόδου και να θέσει σε κίνδυνο την πρόσβαση των πολιτών στο αδιαπραγμάτευτο αγαθό της υγείας.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου θα θέσει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων και θα αναδείξει δίχως ταλαντεύσεις και μισόλογα τις ευθύνες απ΄όπου κι αν προέρχονται.

Καλούμε τους λαλίστατους πάλαι ποτέ «εργατοπατέρες» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν θέση. Μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που άλλες εποχές ανέβαιναν στα κάγκελα για ψύλλου πήδημα και σήμερα «ποιούν την νήσσαν».

Η ανοχή μας έχει πλέον εξαντληθεί κι αν συνεχίσουν με τις ίδιες πρακτικές , θα το διαπιστώσουν σύντομα.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL