Δευτέρα, 28/05/2018

ΡΟΔΟΣ: Μικρό κοριτσάκι κατήγγειλε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" ότι το χτυπούσε η μητέρα της, η οποία και συνελήφθη

BIASMOS 00

Πανελλήνιες διαστάσεις έχει πάρει η περίπτωση μιας μικρούλας από μεγάλη Δημοτική Κοινότητα, της ανατολικής πλευράς του νησιού μας, η οποία, όπως κατήγγειλε τόσο στην Αστυνομία όσο και στο "Χαμόγελο του Παιδιού", την ξυλοκοπούσε η μητέρα της, και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. 

Βέβαια, πρόκειται για μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, η οποία σίγουρα χρειάζεται κανείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, και πολύ περισσότερο να μην αναφέρεται σε ονόματα αλλά και σε τοποθεσίες, καθώς εμπλέκεται κι ένα παιδί που χρειάζεται ν΄ αγκαλιαστεί και να νοιώσει μια αγάπη την οποία απ΄ ότι δείχνουν τα πράγματα δυστυχώς δεν την βρήκε από την μητέρα της.

Εν πάση περιπτώσει, ύστερα από τις κατηγορίες της μικρούλας, συνελήφθη η μητέρα της και φυσικά θ΄ ακολουθήσουν τα δέοντα! 

Αξίζει ν΄ αναφερθεί, ότι οι σχετικές καταγγελίες έγιναν στο "Χαμόγελο του Παιδιού", το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής αστυνομικοί του οποίου ενήργησαν αμέσως και συνέλαβαν την μητέρα!

Να θυμίσουμε ότι, «το Χαμόγελο του Παιδιού» από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα υλοποιεί δράσεις με στόχο την ολιστική αντιμετώπιση των φαινομένων κάθε μορφής Βίας απέναντι στα παιδιά. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω πλήθους υπηρεσιών που επεκτείνονται σε τρεις βασικούς άξονες: την Πρόληψη, την Παρέμβαση και τη Θεραπεία.

Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν στο σύνολο των παιδιών που βρίσκονται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL