Δευτέρα, 28/05/2018

Φαίνεται πως βγάζουν "καλό μεροκάματο"! Άλλες τρεις κοπελιές συνελήφθησαν γιατί διαπιστώθηκε ότι εκδίδονταν σε υπαίθριο χώρο!

GYNAIKES STO DroMO a

Τελικά, φαίνεται πως βρίσκουν "καλό μεροκάματο" οι κοπελιές που εμφανίζονται στο νησί και ασκούν το αρχαιότερο γυναικείο επάγγελμα. Χαρακτηριστικό, άλλωστε, το γεγονός ότι συνελήφθησαν σήμερα τις πρωινές ώρες άλλες τρεις γυναίκες από τη Νιγηρία, γιατί, όπως, διαπιστώθηκε, εκδίδονταν σε υπαίθριο χώρο. Και να τι ακριβώς αναφέρει η Αστυνομία για το θέμα:

Βεβαίωση παράβασης περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων στη Ρόδο

Την 16-06-2017 πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, τρεις γυναίκες από τη Νιγηρία ηλικίας 33, 35 και 39 ετών και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους πταισματικές παραβάσεις, γιατί διαπιστώθηκε ότι εκδίδονταν σε υπαίθριο χώρο.

Σύλληψη τρεις αλλοδαποί για υπαίθριο εμπόριο στη Ρόδο

Την 15-06-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν σε παραλία της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις υπήκοοι Σενεγάλης ηλικίας 35, 40 και 42 ετών, οι οποίες ασκούσαν υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή στην Κω

Την 15-06-2017 το βράδυ συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 30 ετών, διότι παραβίασαν κατοικία ημεδαπής και αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL