Κυριακή, 27/05/2018

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών: Όλοι έχουμε κάποιον στον νου μας, όλοι μπορούμε κάτι να κάνουμε ** Εκδηλώσεις στη Ρόδο και στην Κάλυμνο

KEQEA ARIADNH

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους, σωματεία και τη συμμετοχή τοπικών κοινωνιών, εθελοντών και φίλων, διοργανώνει εκδηλώσεις σε Ηράκλειο, Χανιά, Άγιο Νικόλαο, Ρόδο και Κάλυμνο για να διαδώσει το μήνυμα ενάντια στο στίγμα και τον αποκλεισμό και να δώσει ελπίδα στην προσπάθεια εξαρτημένων και οικογενειών για καθαρή ζωή μακριά από κάθε εξάρτηση.
Ειδικότερα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Ρόδος

Κυριακή 25/6/2017 και 10:00 στο πάρκο Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Καλλιπάτειρα
Περιβαλλοντική δράση με καθαρισμό και διαμόρφωση του πάρκου, από μέλη του Συμβουλευτικού Κέντρου Ρόδου με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ρόδου, της Αντιδημαρχείας Πρασίνου και Περιβάλλοντος, της Αντιδημαρχείας Κοινωνικής Πολιτικής και του ΔΟΠΑΡ.

Κάλυμνος

Σάββατο 24/06/2017 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Καλύμνου (ανοιχτή εκδήλωση)
Ενημερωτικό Περίπτερο. Αγώνας μπάσκετ με την εθελοντική συμμετοχή του αντρικού τμήματος της Ένωσης Αττάλου Καλύμνου (Ε.Α.ΚΑ), με τη συνεργασία του Δήμου Καλυμνίων και την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων ΚΕΘΕΑ Καλύμνου.

Ηράκλειο
Δευτέρα 19/06/2017και ώρα 13:00 στο Αμφιθέατρο του ΠΑΓΝΗ (ανοιχτή εκδήλωση)
Ομιλία – συζήτηση με θέμα «Ο εργαζόμενος – γονέας απέναντι στην πρόκληση των παράνομων και νόμιμων εξαρτήσεων σήμερα» Με τη συνδιοργάνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ.
Δευτέρα 26/06/2017και ώρα 19:30 στην Πλατεία Ελευθερίας(ανοιχτή εκδήλωση)
19:30 Ενημερωτικό περίπτερο.
21:30 Βραδινήπορεία στο κέντρο της πόλης με αναμμένα φαναράκια και μήνυμα «Φως η ψυχή που μάχεται». Στο ενδιάμεσο της διαδρομής στην Πλατεία Λιονταριών θα παρουσιαστεί θεατρικό δρώμενο από μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με το ίδιο μήνυμα με την εθελοντική συνεργασία του Παναγιώτη Ιωαννίδη. Η πορεία θα τερματίσει στο Φρούριο του Κούλε.
Χανιά
Τρίτη 20/6 και Τετάρτη 21/6/2017 στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης ΚΡΗΤΗ Ι
Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Κινητοποίηση έγκλειστων εξαρτημένων» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.
Δευτέρα 26/06/2017και ώρα 21:00στον Προμαχώνα SanSalvatore (πρώην Ξενίας) (Κλειστή Εκδήλωση)
Ενημερωτικό Περίπτερο.

Θεατρική παράσταση με τίτλο «Έχω κάτι να πω» σε επιμέλεια της θεατρολόγου Στέλλας Σκορδαρά, αποτελεί μια σύνθεση αρχαίων και σύγχρονων λογοτεχνικών και θεατρικών έργων από μέλη, εθελοντές προσωπικό και φίλους της Συμβουλευτικής Μονάδας Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων. Συνδιοργανωτήςτης εκδήλωσης είναι ο Δήμος Χανίων – ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.
Άγιος Νικόλαος Λασιθίου
Δευτέρα 26/06/2017 και ώρα 20:30στο Θερινό Σινεμά Χριστίνα (ανοιχτή εκδήλωση)
Θεατρικό Δρώμενο από μέλη του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τίτλο «Το φτερό του θεραπευτή αητού» εμπνευσμένο από το βιβλίο της Εύης Ψάλτη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Δήμου Αγίου Νικολάου, τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου και το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL