Δευτέρα, 28/05/2018

Αυτά τα γνωρίζατε; Το νησί της Δωδεκανήσου που δεν έχει ούτε ένα φίδι! **

ASTYPALAIA 6

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν το γνωρίζαμε! Και ούτε έτυχε να το ακούσουμε από κάποιον κάτοικο του νησιού! Στην Αστυπάλαια, μπορείς να νιώθεις ήρεμα και να περπατάς άφοβα καθώς δεν πρόκειται να βρεις ούτε ένα φίδι!
Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του autotriti.gr η Αστυπάλαια είναι «εχθρός των φιδιών» σύμφωνα με τους ντόπιους καθώς από την αρχαιότητα δεν έχει εμφανιστεί εκεί κανένα φίδι! Η μοναδική εξήγηση που έχει δοθεί είναι πως ευθύνονται οι πελαργοί που πετάνε πάνω από το νησί και τα εξολοθρεύουν ενώ ιστορίες αναφέρουν πως ακόμα και όταν δοκίμασαν οικολόγοι να μεταφέρουν φίδια τα ερπετά δεν επιβίωσαν.

Στη Σύμη: Για μπάνιο στην εντυπωσιακή παραλία

του Δυσάλωνα με έναν βράχο 300 μέτρων

Στη Σύμη ζήσε μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στον κόσμο. Ο Άγιος Γεώργιος Δυσάλωνας με τον γιγάντιο κάθετο βράχο των 300 μέτρων αποτελεί ένα συγκλονιστικό σημείο για κάθε επισκέπτη. Η φυσική ομορφιά που υπάρχει εκεί θα σε μαγέψει. Επισκέψου το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που είναι κτισμένο στην άκρη του βράχου και έδωσε το όνομά του στην παραλία.

Λειψοί: Γλέντα στο πανηγύρι της Παναγίας του Χάρου

Επίλεξε τους Λειψούς για τις διακοπές σου και απόλαυσε την ηρεμία που σου προσφέρει η πανέμορφη ακρογιαλιά του Λιεντού με τα ρηχά ζεστά και διάφανα νερά και επισκέψου την 400 ετών Παναγία του Χάρου.
Special Tip: Ζήσε ένα αληθινό νησιώτικο γλέντι στους Λειψούς στις 23 Αυγούστου γλεντώντας στο πανηγύρι της εορτάζουσας Παναγιάς.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL