Κυριακή, 27/05/2018

Η μεγάλη ώρα έφτασε!... Το φάιναλ-φορ μπάσκετ με αμαξίδιο της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. ξεκινάει αύριο στο κλειστό γυμναστήριο της Κω

KWS AMAXIDIO u u

Η μεγάλη ώρα έφτασε... Το φάιναλ-φορ μπάσκετ με αμαξίδιο της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. ξεκινάει αύριο στο κλειστό γυμναστήριο της Κω και στο νησί του Ιπποκράτη τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας θα διεκδικήσουν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες. Όλα είναι πλέον έτοιμα οργανωτικά και αγωνιστικά για τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού πρωταθλήματος, με την ευχή ο καλύτερος να κόψει πρώτος το νήμα και να πάρει τον τίτλο.

Οι τέσσερις ομάδες θα φτάσουν σήμερα στην Κω και μάλιστα θα προπονηθούν στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού, όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση. Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α., η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Κω, η Ένωση Ξενοδόχων, το Επιμελητήριο και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος προσκαλούν όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού και της Δωδεκανήσου να δώσει δυναμικό «παρών» και να γεμίσει το γήπεδο, χειροκροτώντας τις προσπάθειες των αθλητών.

ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μιχάλης Χατζηδημητρίου- Γιώργος Μποσγανάς): Ανδρέας Λουκάς, Σάββας Χαρτερός, Χρήστος Μιχαήλου, Ατνάν Χαμαντί, Κώστας Ζαραγκότας, Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Νίκος Δαούλας, Σάββας Καρατζιάς, Βαλάντης Παππάς, Χρήστος Μαρτσάκης, Μανώλης Χατζηκαντής, Γιώργος Παπαναστασίου.
ΑΤΛΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Σεραφείμ Ζώτος): Γκούμα Νικιντουμάνα, Μπομπαν Στάνκοβιτς, Δημήτρης Ντομτζιόνι, Τάσος Κωνσταντινόπουλος, Παναγιώτης, Κότσαρης, Γιάννης Χαλδαίος, Δημήτρης Βάσσης, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Διονύσης Χριστοδούλου, Ντιμιτάρ Βασίλεβ, Βασίλης Κωνσταντινόπουλος, Μιχάλης Λιανός, Σπύρος Σπαθής.
Π.Α.Σ.Κ.Α. (Κώστας Χρόνης): Βασίλης Βατικιώτης, Παναγιώτης Σγαρδέλης, Γιώργος Μυρωνάκης, Παναγιώτης Τσούμας, Νίκος Χατζηαργυρίου, Έλντον Γκοτζαράι, Γιάννης Ακουμιανάκης, Στάθης Παπαστάμος, Γιώργος Μακρής, Γιώργος Σουλιώτης, Στέλιος Σουλιώτης.
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Τζούλη Χατζηζωγίδου): Κώστας Παντελίδης, Πρόδρομος Χρηστίδης, Θανάσης Μαλτάς, Κώστας Γαβράς, Σπύρος Κεφαλάς, Παναγιώτης Χρυσοβέργης, Νίκος Τσιντάρης, Νίκος Οικονόμου, Νίκος Συμεωνίδης, Περικλής Τσαπανίδης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ-ΦΟΡ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(16/06):
(18:00): Άτλας Αθηνών- Άρης
(20:00): Π.Α.Σ.Κ.Α.- Γ.Σ. Δωδεκάνησος
ΣΑΒΒΑΤΟ(17/06):
(17:00): Π.Α.Σ.Κ.Α.- Άτλας Αθηνών
(19:00): Άρης- Γ.Σ. Δωδεκάνησος
ΚΥΡΙΑΚΗ(18/06):
(16:00): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Άτλας Αθηνών
(18:00): Άρης- Π.Α.Σ.Κ.Α.
(20:00): Τελετή- λήξης/ Απονομές

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL