Κυριακή, 27/05/2018

Οργισμένοι και αγανακτισμένοι οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων ** Καλούν τον δήμαρχο να δώσει ένα τέλος με την πάγια προκαταβολή αλλιώς θα παραδώσουν τα κλειδιά!

DHMARXEIO 3a

Οργή και αγανάκτηση για τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ρόδου σχετικά με την χρησιμοποίηση της πάγιας προκαταβολής και για την λειτουργία του Δήμου.

Οι Πρόεδροι της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου των Δ/Τ.Κ. Σορωνής, Φανών, Σαλάκου, Διμυλιάς, Πλατανίων, Αρχίπολης και Δ.Κ. Αρχαγγέλου σε επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους καλούν τον Δήμαρχο να αναλάβει και να δώσει τέλος σε αυτή τη φαρσοκωμωδία με την πάγια προκαταβολή.

Δεν μπορεί να επικαλείται τον νόμο διότι ο ίδιος νόμος ισχύει για όλη την Ελλάδα. Δεν μπορεί λοιπόν να ερμηνευτεί διαφορετικά, στη Ρόδο και διαφορετικά στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή για όλους έχει εξαντληθεί η υπομονή, δεν πάει άλλο, δεν μπορούν να μας εμπαίζουν. Εάν δεν θέλουν να μας δώσουν την πάγια προκαταβολή να βγει ο Δήμαρχος δημόσια και να μας το πει, διότι μετά το επεισόδιο που έγινε με τον συνάδελφο μας στην Οικονομική Επιτροπή προχθές δια στόματος του Προέδρου της Επιτροπής έδειξε πλήρη απαξίωση στον θεσμό των Προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Αυτή τη στιγμή όλοι εμείς οι Πρόεδροι για να ανταπεξέλθουμε στα επείγοντα προβλήματα αναγκαζόμαστε να βάζουμε συνέχεια το χέρι στη τσέπη, ακόμα επειδή χρωστάμε στα καταστήματα εδώ κα τόσο καιρό αποφεύγουμε να πάμε στα καφενεία και στα ίδια τα καταστήματα που χρωστάμε.

Η πάγια προκαταβολή είναι ένα εργαλείο για επίλυση εκτάκτων προβλημάτων αλλά δυστυχώς και αυτό το χάσαμε μαζί με τόσα άλλα. Δεν έχουμε ούτε λάμπες να αλλάξουμε ούτε ένα σακί τσιμέντο για να κλείσουμε μία λακκούβα.

Εάν, λοιπόν, δεν θέλουν το θεσμό των Προέδρων να βγει και να μας το πει ξάστερα ο Κεντρικός Δήμος. Εμείς σύντομα θα συγκεντρωθούμε για να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και είμαστε αποφασισμένοι ακόμα και να παραδώσουμε τα κλειδιά των Κοινοτήτων για να πάμε στο σπίτι μας να ηρεμήσουμε, διότι ορισμένοι μας θεωρούν βαρίδια.

Σύντομα θα επανέλθουμε με νεότερα και με την συγκατάθεση των υπολοίπων Προέδρων.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL