Τρίτη, 24/04/2018

Χάθηκε Ροδίτης γιατρός! Τον αναζητούν οι δικοί του και οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές

PERIPOLIKO ASTYNOMIKOSa 0 0

Συνεχίζονται δίχως όμως αποτέλεσμα έως αυτή την ώρα και για δεύτερη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου

καρδιοχειρουργού στην Ακράτα, όπου εντοπίστηκε προχθές λίγο πριν τα μεσάνυχτα εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και με αναμμένα τα αλάρμ, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα.

Οι Αρχές από την πινακίδα και την άδεια κυκλοφορίας που βρήκαν στο ντουλαπάκι, επικοινώνησαν με την οικογένεια του αγνοούμενου στη Ρόδο, όπου τους ανέφεραν πως ο γιος τους την ίδια ημέρα τους είχε εκφράσει την πρόθεση να φύγει από Αθήνα και συγκεκριμένα από Πατήσια όπου μένει και να τους επισκεφτεί στην Ρόδο και πως δεν γνωρίζουν τι λόγο είχε να φτάσει στην Ακράτα.

Στο σημείο αυτό διαψεύδονται κάποιες αρχικές πληροφορίες που τον ήθελαν να είχε εκφράσει πρόθεση να πάει στην Ακράτα.

Σε πρώτη φάση από τις Αρχές έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια τουλάχιστον στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, αφού δεν βρέθηκε αίμα ή οτιδήποτε που να τους τραβά την προσοχή και εξετάζουν την πιθανότητα αν όντως ήταν ο ίδιος που οδηγούσε το αυτοκίνητο ή μήπως έχει εξαφανιστεί από επιλογή του...

Για την περίεργη αυτή εξαφάνιση επιστρατεύτηκε και η ΕΜΑΚ Πατρών, κλιμάκιο της οποίας πραγματοποιεί έρευνα εδώ και δύο ημέρες με ειδικό σκύλο-ανιχνευτή, την περιοχή και ειδικά τα δύσβατα σημεία της, δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ και η Αστυνομία ερευνά εάν ο εξαφανισθείς ήταν μόνος του και αν είχε λόγους για να προχωρήσει σε μία τέτοια ενέργεια από μόνος του. (Πηγή: news247.gr)

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ εδώ και αρκετή ώρα έχει ανέβει στα κανάλια  (silver alert - γραμμή ζωής), η εξαφάνιση του γιατρού, όπου ζητείται από τον κόσμο να βοηθήσει για τον εντοπισμό του

LOST-FILIPPAKIS.jpg

 

 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

-------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL