Δευτέρα, 28/05/2018

Ένα όχημα-ψυγείο για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών και τρία απορριμματοφόρα για την ανακύκλωση παρέλαβε ο Δήμαρχος

PARADOSH APORRIMATOF 1

Παραδόθηκαν το μεσημέρι (Τετάρτη) τα τρία απορριμματοφόρα οχήματα του δήμου Ρόδου ενώ αναμένονται άλλα δύο οχήματα τα οποία μαζί με τη λειτουργία του ΚΔΑΥ, το επόμενο διάστημα, θα δώσουν λύση στα θέματα ανακύκλωσης για το νησί της Ρόδου.
Η παράδοση έγινε μπροστά στο χώρο του δημαρχείου, παρουσία του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Μιχάλη Παλαιολόγου και υπηρεσιακών παραγόντων.
Παράλληλα παραδόθηκε το όχημα-ψυγείο, που προσέφερε με δωρεά του στο Δήμο Ρόδου το Ίδρυμα Νιάρχος και θα λειτουργήσει η Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Φροντίδας και Ανάπτυξης (ΑΜΚΕ).

PARADOSH APORRIMATOF 2

Το όχημα θα μεταφέρει τρόφιμα στους 20 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του νησιού με ασφάλεια και όρους υγιεινής.
Ο Δήμαρχος Ρόδου, συνεχάρη και ευχαρίστησε το Ίδρυμα Νιάρχος για τη δωρεά η οποία είναι η δεύτερη κατά σειρά στην οποία ανταποκρίθηκε το Ίδρυμα μετά από αίτημα της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης. Επιπρόσθετα εξέφρασε την ευχή να υπάρξουν μιμητές της κίνησης αυτής για την εξυπηρέτηση ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού.

PARADOSH APORRIMATOF 3
Παρόντες στην παράδοση του οχήματος ήταν ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννης Κορωναίος, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Εμφάνισης της Πόλης κ. Λίτσας Κρεμαστινού, ο Πρόεδρος της ΑΜΚΑ κ. Σωτήρης Πετράκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL