Παρασκευή, 18/01/2019

Στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Συλλόγων Αθηνών - Πειραιώς ο κ. Χαρ. Κόκκινος

KOKKINOS SWMATEIA

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρέστη στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Συλλόγων Αθηνών - Πειραιώς τη Δευτέρα 12.6.2017 το βράδυ.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους απανταχού συμπατριώτες μας.

Ειδικότερα, μεταξύ των θεμάτων, που αφορούν άμεσα στη συνεργασία της Ομοσπονδίας μας με την Περιφέρεια, περιλαμβάνονταν τα εξής:
Προγραμματισμός εκδηλώσεων στα πλαίσια της ανακήρυξης του 2017 ως έτους Δωδεκανήσου
Συνδρομή της Περιφέρειας για τη συντήρηση και ανάδειξη των Δωδεκανησιακών Αρχείων, που βρίσκονται εγκιβωτισμένα στη Δωδεκανησιακή Εστία
Εγγραφή Δωδεκανησιακών Παροικιακών Σωματείων στα Μητρώα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και προϋποθέσεις συνεργασίας.
Διερεύνησης δημιουργίας κτηνοτροφικών πάρκων στα νησιά μας και γενικότερα υλοποίησης δράσεων ανάπτυξης του Πρωτογενή Τομέα
Εγκατάσταση συστήματος τηλεδιάσκεψης στη Δωδεκανησιακή Εστία

Ο κ. Χ. Κόκκινος στο χαιρετισμό του συνεχάρη τα μέλη της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Συλλόγων Αθηνών - Πειραιώς για τις επιτυχημένες δραστηριότητές τους και τις δράσεις που διαφυλάσσουν και διαφημίζουν τα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτισμό των νησιών μας. Τόνισε την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του συνόλου της Αυτοδιοίκησης με την Ομοσπονδία και επισήμανε την ανάγκη δρομολόγησης κοινών εκδηλώσεων, δράσεων και πρωτοβουλιών προς όφελος της περιοχής μας.

Ο κ. Χ. Κόκκινος κατά την παραμονή του στην Αθήνα θα παραστεί και θα μιλήσει στο Φόρουμ Χωρικών Αντιπεριφερειαρχών που έχει ως θέμα την «Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση & Ενδοπεριφερειακή Αποκέντρωση: Υφιστάμενη κατάσταση και προτάσεις στο πλαίσιο διαλόγου για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε.

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL