Κυριακή, 27/05/2018

Αθλητική Ένωση Καλλιθέας-Κρεμαστής «ΕΛΠΙΔΑ» ** Στο νέο σχήμα θα συμμετάσχει και ο κ. Χρ. Κατσουράκης

STAMOULHS KATSOURAKHS
Είδαν κι αποείδαν στην Κρεμαστή, ότι, η ομάδα τους δεν έχει μέλλον, (και για ν΄ ακριβολογήσουμε, δεν υπάρχουν άνθρωποι που να την πάρουν από το «χέρι» και να την πάνε πιο μακριά), κι έτσι αποφασίστηκε η συνένωσή της!

Αυτά, σε γενικές γραμμές, με την ομάδα μπάσκετ της Κρεμαστής, (την Ελπίδα), η οποία, δυστυχώς, αποδείχθηκε πως δεν υπάρχουν μια χούφτα άνθρωποι να την αναλάβουν και να λειτουργήσει, (αλλά και να διακριθεί), όπως ακριβώς συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, η μόνη, πλέον, λύση, ήταν αυτή που είχαν κατ΄ αποκλειστικότητα αναφέρει τα topika-nea.gr, και συγκεκριμένα η συνένωσή της με την ομάδα της Καλλιθέας.

Ήδη, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, (κάποιες τυπικές λεπτομέρειες απομένουν), και σύντομα θα έχουμε και το πρώτο διοικητικό συμβούλιο το οποίο βέβαια θ΄ αποτελείται κι από ανθρώπους της Καλλιθέας αλλά και της Κρεμαστής.

Σημαντική μπορεί να θεωρηθεί και η δήλωση που έκανε στα topika-nea.gr ο κ. Χρήστος Κατσουράκης, ο οποίος επεσήμανε πως, "με τον τρόπο αυτό θα συμμετάσχει στο νέο σχήμα που δημιουργήθηκε", αλλά, περισσότερα, αναμένεται να πει αργά το απόγευμα, ύστερα από την ολοκλήρωση των συνομιλιών και κάποιων λεπτομερειών που απομένουν να γίνουν!
Πάντως, εκείνο που θα πρέπει να αναφερθεί είναι ότι, στις φανέλες θα υπάρχει με μεγάλα γράμματα ΕΛΠΙΔΑ κι από κάτω, με μικρότερα γράμματα: Αθλητική Ένωση Καλλιθέας-Κρεμαστής!

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL