Κυριακή, 27/05/2018

Ιερέας του νησιού μας επισημαίνει τον σοβαρό κίνδυνο από τα αδέσποτα σκυλιά και τι προβλήματα έχουν προκαλέσει

SKYLOS ASTYNOMIKOS

Ένας παπάς, και συγκεκριμένα ο Ιερέας Νεκτάριος Κάνιας, επισημαίνει τους σοβαρούς κινδύνους που υπάρχουν από το γεγονός ότι μια αγέλη αδέσποτων σκύλων, έχει φτάσει στο σημείο να επιτίθεται σε ζώα, και να τα κατασπαράζουν, ενώ, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τα ίδια αδέσποτα ζώα κάποια στιγμή να επιτεθούν και σε ανθρώπους και ειδικότερα σε μικρά παιδιά. Αυτός, είναι και ο λόγος που ζητά από τους αρμόδιους του Δήμου να λάβουν μέτρα πριν συμβεί το κακό, γιατί τότε θα είναι πολύ αργά. Πιο συγκεκριμένα ο Ιερέας Νεκτάριος Κάνιας επισημαίνει τα εξής:

Πρέπει να έχουμε περιστατικό σαν το Μενίδι για να ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι;

Εδώ δεν είναι το θέμα για 15 κοτούλες (που με κόπο και μεράκι μεγάλωσαν και σε δύο μέρες εξολοθρεύτηκαν άδικα). Εδώ το θέμα περιλαμβάνει αδιαφορία (όλοι ξέρουν, αλλά κανένας υπεύθυνος δεν τολμάει να ρωτήσει καν ποιανού είναι τα σκυλιά, αν είναι αδέσποτα κτλ), και επίσης κίνδυνο για την ασφάλεια των ανθρώπων.

Αν συμβεί κάτι με τραυματισμό παιδιού ή ενήλικα, (θανάσιμου ή όχι), ντόπιου ή τουρίστα, τότε ας μην πουν ότι δεν ενημερώθηκαν...

"Είχαν μείνει τρεις κοτούλες και ένας λαβωμένος πετεινός...
Μέχρι που ξανα-ήρθαν τα σκυλιά που προέρχονται από εκεί που όλοι, στην περιοχή Κοσκινού, γνωρίζουν.
Επανήλθαν, λοιπόν, δριμύτερα και τα κατασπάραξαν. Τα σκυλιά δεν έχουν λουρί.
Και οι αρμόδιοι δεν φαίνεται να κάνουν κάτι.
Κανένας δεν αναλαμβάνει ευθύνη.  Όταν όμως είναι πεινασμένα τα τεράστια αυτά λυκόσκυλα, συνηθισμένα στο φρέσκο αίμα, και βρουν κανένα παιδάκι τουριστών ή όχι, στο δρόμο τους και συμβεί κάτι τότε ποιος θα είναι υπεύθυνος;

Πρέπει να έχουμε τραυματισμό ή θάνατο για να αναλάβει κάποιος;
Η δική μου ευθύνη είναι να ενημερώσω όλες τις υπηρεσίες.
Από εκεί και πέρα ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπηρεσίες του Δήμου και της κοινότητας.
Δέστε και τις καταστροφές που κάνανε στην κ. Seva Margariti-Kattavenaki προσθέτοντας το σχόλιό της: " Seva Margariti-Kattavenaki: Λυπάμαι... Είναι γεγονός ότι επιτίθενται σε πεζούς και σε δίκυκλα... Είναι παμπόνηρα και εθισμένα στο αίμα... Έχουν σκοτώσει και άλλα ζώα στην περιοχή... Κανένας δεν μιλάει, δυστυχώς!!!".

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL