Σάββατο, 16/12/2017

Αναβάλλεται η φετινή γιορτή του Νηπιαγωγείου Παραδεισίου ** Υπάρχουν, όμως, αντιδράσεις και αντιρρήσεις! ** Τι αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

PARADEISI LEOFOROS SXOLEIO aa

Ο άδικος χαμός του 40χρονου Μανώλη Γεωργάκη, (η κηδεία του οποίου θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα, στο Παραδείσι), αποτέλεσε αιτία για να αναβληθεί η καθιερωμένη γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο στο Νηπιαγωγείο Παραδεισίου ύστερα από σχετική απόφαση που πάρθηκε σε συνεννόηση των δασκάλων με τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου.

Ωστόσο, απ΄ ότι υποστηρίζουν κάποιοι γονείς, «θα μπορούσε η γιορτή αυτή να πραγματοποιηθεί, έστω και μετά από 3-4 μέρες, όπως αρχικά είχε προταθεί, και συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή, αφού πρόκειται για μια γιορτή η οποία γίνεται μια φορά τον χρόνο και την περιμένουν «πώς και πώς» και τα παιδιά, και οι γονείς τους».

Όμως, τελικά επεκράτησε η άποψη των Νηπιαγωγών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, και μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για το θέμα αυτό ανέφερε τα εξής:

Το Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σέβεται και συμφωνεί με την απόφαση του Συλλόγου διδασκόντων του Νηπιαγωγείου Παραδεισίου να ακυρωθεί η γιορτή προς τιμήν και σεβασμό στη μνήμη του Εμμανουήλ Γεωργάκη.

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU

 VASILARAS FINALE Monostilo2

02 JUNIORS CHOICE FINALE 2

BASILAKI W XRISTOUGENNA

08 GLYKO PSWMI pasxa 22 a

ELEHMONHTRIA EYXES

KATSOURAKHS LPG CNG

GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

KREATAGORA new FINAL