Δευτέρα, 28/05/2018

Η αφίσα του φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αμαξίδιο έχει την... υπογραφή της μαθήτριας Ζαφείρως Παναγιώτου από την Α2 τάξη Γυμνασίου ** Αναχωρεί αύριο και η ομάδα του νησιού μας

FINAL FOUR AFISA

Ο δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης καλωσορίζει στην Κω το φάιναλ-φορ μπάσκετ με αμαξίδιο. Αναλυτικά ο χαιρετισμός του:

«Η Κως φιλοξενεί το final four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με αμαξίδιο. Είναι τιμή για το νησί μας η παρουσία σπουδαίων αθλητών αλλά και πρωταθλητών της ζωής, της πίστης και της ελπίδας. Μαζί με το χειροκρότημα κερδίζουν το σεβασμό αλλά και τον θαυμασμό όλων μας. Από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου θα απολαύσουμε τις 4 κορυφαίες ομάδες και θα αναδείξουμε όλοι μαζί το μήνυμα του αθλητισμού, που είναι μήνυμα ζωής και ελπίδας. Ο Δήμος Κω μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενώνουν τις δυνάμεις τους για αυτή τη διοργάνωση, που στηρίζεται και από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Θέλουμε να διοργανώσουμε το καλύτερο final four των τελευταίων χρόνων, να συμβάλλουμε και εμείς για να κερδίσει ακόμα περισσότερους φίλους το άθλημα. Κως και αθλητισμός πάνε μαζί».

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΔΟΥΛΗ

Ο πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής του φάιναλ-φορ και πρόεδρος της δημοτικής Ενότητας Κω Βασίλης Χαδούλης αναφέρθηκε στη σπουδαία διοργάνωση: «Η Κως με υπερηφάνεια υποδέχεται το 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο. Το σπουδαίο αυτό γεγονός αφορά στους αγώνες FINAL FOUR μπάσκετ με αμαξίδιο και θα πραγματοποιηθεί 16 με 18 Ιουνίου. Για πρώτη φορά το νησί του Ιπποκράτη θα συγκεντρώσει τα βλέμματα αθλητών, επισκεπτών και φίλων του αθλήματος σε ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ. Η Κως αποδεικνύει τη φιλοξενία της χωρίς διακρίσεις. Με ελπίδα και ένα μήνυμα θέλησης προς όλους πως η ζωή δεν σταματάει να υπάρχει παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ο καθένας μας ξεχωριστά».

FINAL FOUR AFISAa
Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ-ΦΟΡ
Η αφίσα του φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αμαξίδιο έχει την... υπογραφή της μαθήτριας Ζαφείρως Παναγιώτου από την Α2 τάξη του Γυμνασίου της Αντιμάχειας και κοσμεί όλο το έντυπο υλικό που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
Το απόγευμα της Τετάρτης θα αναχωρήσουν για την Κω οι περισσότεροι αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, οι οποίοι θα προπονηθούν και στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το φάιναλ-φορ. Οι υπόλοιποι αθλητές και μέλη της διοίκησης θα ταξιδέψουν την Πέμπτη για το νησί του Ιπποκράτη, εν όψει του φάιναλ-φορ. Η ομάδα μας θα παρουσιαστεί πάνοπλη στην Κω, αφού θα παίξουν κανονικά ο Κώστας Ζαραγκότας και ο Νίκος Δαούλας που θα έρθουν από τη Λάρισα, ενώ στο νησί του Ιπποκράτη θα βρεθεί και ο Σάββας Καρατζιάς Η ισχύς εν τη ενώσει...

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL