Πέμπτη, 21/06/2018

Και νέα επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Διμυλιάς "Το Φουντουκλί" ** Επισημαίνεται το γεγονός ότι ο πρόεδρος του χωριού ψεύδεται στα όσα υποστηρίζει στη δική του απάντηση!

FOUNTOUKLI SYLLOGOS

Ως απάντηση στα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της τοπικής μας κοινότητας με αφορμή την ανακοίνωση του συλλόγου μας, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής: 

• Όπως ανέφερε και ο ίδιος βρίσκεται 10 χρόνια στα κοινά, ωστόσο δεν γνωρίζει τα καθήκοντα του. Επιβεβαιώνοντας άθελα του, τα όσα του προσάψαμε. Για το αν είναιαπαραίτητο για ένανσύλλογο να έχειστέγηαπάντησε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου αναλυτικά.

• Θα έπρεπε να γνωρίζει πως τον χώρο που διαθέτει ο σύλλογος μας (Το Μάγγανο, Παλιό ελαιοτριβείο) αποτελεί λαογραφικό μουσείο και διατηρητέο μνημείο, κάθε χρόνο την περίοδο του Πάσχα χρησιμοποιείται για έκθεση βιβλίου και αγιογραφίας. Κάθε φορά προσκαλείται επίσημα για να παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας αλλά δεν το έχει πράξει ποτέ. Επίσης αν έκανε μια βόλτα στο χωριό θα έβλεπε πως πριν από ένα περίπου μήνα βρισκόταν μέσα εργολάβος και έκανε εργασίες αναπαλαίωσης και συντήρησης με πρωτοβουλία και έξοδα δικά μας μετά από συνεννόηση με την εφορεία νεοτέρων βυζαντινών μνημείων.

FOUNTOUKLI MPAZAR 1• Στην πρόταση που φέρεται να μας έκανε, για κοινωνικό χαρακτήρα το ανεφέρε σε μέλος του συλλόγου μας (κ. Κώστα Άννα) ως δική του σκέψη. Θα μας ενημέρωνε για μια συνάντηση με τους υπόλοιπους φορείς για να έρθουμε σε επαφή και να πάρουμε μια απόφαση για την παραπάνω εκδήλωση. Δεν τον είδαμε ποτέ να κινήσει επίσημες διαδικασίες, παρά μόνο συζητήσεις «καφενείου» που ο ίδιος δεν συνέχισε και άφησε το θέμα να αιωρείται. Να αναφέρουμε ότι «ΤΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΛΙ» έχει διοργανώσει και έχει πάρει μέρος σε εκδηλώσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού σκοπού επανειλημμένα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι, ο σύλλογος «ΤΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΛΙ» είναι καταγεγραμμένος στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στον Δήμο Ρόδου ως σύλλογος που προσφέρει φιλανθρωπικό και εθελοντικό έργο.

Οι παραπάνωεπισημάνσεις δημοσιεύονται με τα απαραίτητα στοιχεία και μέσα από την πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά.
Το αίτημα του συλλόγου μας είναι να πάει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να πάρει θέση ο ίδιος ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος. Δεν θα φτάναμε στο σημείο αυτό, αν ο Πρόεδρος είχε ορίσει τοπικό συμβούλιο παίρνοντας ουσιαστικά θέση στο αίτημα μας.

Όσο για την συνεργασία των δύο πλευρών, του έχει ζητηθεί πολλές φορές να παρευρεθεί σε συμβούλιο του συλλόγου μας για να δώσει μια απάντηση, αλλά δεν το έπραξε ποτέ.

Υ.Γ
Παρατηρήσαμε στην απάντηση του προέδρου να κάνει αναφορά για δύο χωριά και μάλιστα δύο φορές. Για τον σύλλογο μας το χωριό είναι ένα ΔΙΜΥΛΙΑ- ΕΛΕΟΥΣΑ και δουλεύουμεκαθημερινά πάνω σ΄ αυτή την γραμμή για να κρατήσουμε το χωριό ΕΛΕΟΥΣΑ- ΔΙΜΥΛΙΑ ενωμένο, μακριά από τις εστίες διχασμού και διχόνοιας.

Εκ του Δ.Σ
Ο Πρόεδρος

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL