Σάββατο, 21/04/2018

Συμβαίνουν κι αυτά στο νησί μας: Στραβά κι ανάποδα (και διηγώντας τα να κλαις)!

SYMBAINOYN KI AYTA STO NHSI MAS--> Έτσι, είναι! Και πώς να μην κάνεις σύγκριση; Καταθέτουν τα χαρτιά τους οι εργαζόμενοι στο εξωτερικό και παίρνουν τη σύνταξή τους σε δύο εβδομάδες! Καταθέτεις και την Ελλάδα τα χαρτιά σου και περιμένεις δύο χρόνια, (αν είσαι τυχερός)! Και μέχρι τότε, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει (της πείνας)!

--> Τώρα, όμως, αρχίζουν να κάνουν "νερά" και στα επιδόματα ανεργίας. Καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους οι εποχικά εργαζόμενοι και περιμένουν στο ακουστικό τους μέχρι να τους ειδοποιήσουν! Ένα γεγονός που άρχισε να ανησυχεί και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου! 

--> Καιρός πια ν΄ αρχίσουν οι αρμόδιοι του Δήμου να... «ξεστήνουν» τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια από τους δρόμους του νησιού μας! Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην μας θυμίζουν ότι επρόκειτο για μια από τις «φτωχότερες» (ίσως και χειρότερες), ίσως, γιορταστικές χρονιές!

--> Οι τελευταίες βροχοπτώσεις άνοιξαν κι άλλες λακκούβες στους δρόμους του νησιού μας! Παγίδες θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει κανείς, που αν δεν τις προσέξεις ή σε κανένα Μηχανουργείο θα βρεθείς ή στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου θα καταλήξεις!

--> Μια, όμως, και αναφερόμαστε για λακκούβες, να μιλήσουμε και για τις... λίμνες στους δρόμους! Που αν δεν καταγραφούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο τέλος θα χρειαζόμαστε... ταχύπλοα για να πηγαίνουμε από την μια πλευρά του δρόμου στην άλλη!

--> Αλλά, καλά τα αστεία, ας μιλήσουμε και σοβαρά! Ρε παιδιά, δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να δει τι μπορεί να γίνει προκειμένου να φεύγουν τα νερά της βροχής και να καταλήγουν στη θάλασσα; Είναι δυνατόν, (για παράδειγμα), να περνάς από την Φανερωμένη και να διαπιστώνεις ότι τα νερά δεν βρίσκουν διέξοδο επειδή δεν υπάρχει ένα μικρό «κανάλι» που να τα οδηγεί στη θάλασσα;

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

-------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL