Τετάρτη, 20/06/2018

Αλήθεια, τι γίνεται με την Φιλαρμονική της Κρεμαστής; Και σ΄ αυτό τον τομέα θα υπάρχει "οπισθοχώρηση"; ** Στο Παραδείσι, πάντως, άρχισαν να ετοιμάζονται για Χορωδίες και Φιλαρμονικές

FILARMONIKH PETALOUDWN 77a** Την διέλυσαν την Φιλαρμονική στην Κρεμαστή, και φυσικά κανείς δεν ενδιαφέρεται να την ξαναλειτουργήσει.

Έγιναν βέβαια, δύο προσπάθειες, αλλά, και στις δύο, υπήρχε πλήρης αδιαφορία από πλευράς παιδιών και γονιών. Κανένας, απ΄ ότι φάνηκε, δεν ήθελε αυτή η Φιλαρμονική να ξαναφτιαχτεί χωρίς την παρουσία του Μάκη Φουρλάνου, αφού τόσο αυτός όσο και ο αείμνηστος πατέρας του είχαν βάλει την δική τους σφραγίδα και φυσικά θα επρόκειτο για μια μεγάλη αδικία αλλά, ίσως, και αχαριστία!

Σε κάθε περίπτωση, ένα μεγάλο χωριό, όπως η Κρεμαστή, που παλαιότερα πρωτοπορούσε και σ΄ αυτό τον τομέα, έμεινε "στάσιμο" επειδή κάποιοι "έτσι το ήθελαν, κι έτσι έπρεπε να γίνει"! 

** Πάντως, στο Παραδείσι, ξεκίνησαν ήδη τις δικές τους προσπάθειες για να φτιάξουν όχι μόνο Φιλαρμονική, αλλά και Μαντολινάτα καθώς επίσης και Χορωδία. Την πρωτοβουλία έχει ο Σύλλογος Νέων Παραδεισίου Ωρίωνας, ενώ την ευθύνη των τμημάτων έχει αναλάβει ο μουσικοπαιδαγωγός και διευθυντής Χορωδιών, Γιώργος Σακελλαρίδης.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL