Σάββατο, 26/05/2018

Ολοκλήρωση εορταστικών εκδηλώσεων στις Πηγές Καλλιθέας

KALLIQEA 33Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις στις Πηγές Καλλιθέας με κεντρικό σύνθημα «Μαζί ζωντανεύουμε τα παραμύθια».

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν 30 καλλιτέχνες προσφέροντας μουσικές και χορευτικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά με πάνω από 50 ώρες διαδραστικών πολιτιστικών εκδηλώσεων στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του μνημείου της Καλλιθέας.

Η συμμετοχή των Ροδιτών όλες τις μέρες των εκδηλώσεων ήταν εντυπωσιακή αναδεικνύοντας την Καλλιθέα ως ιδανικό χώρο για ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις με σεβασμό στην μεγάλη ιστορία του μνημείου.

KALLIQEA 34Η ΔΕΡΜΑΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία των εκδηλώσεων, στους Χρυσούς χορηγούς των εκδηλώσεων που ήταν οι εταιρίες SENTIDO APOLLO BLUE, ALDEMAR, PANE DI CAPO στους συλλόγους που συμμετείχαν ΕΥΘΥΤΑ, ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, ΟΜΑΔΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ ΤΑΝΓΟ ΡΟΔΟΥ « RODOS TANGO»,  Γ.Σ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΣ μπάσκετ με αμαξίδιο, και την ομάδα μπάσκετ του ΚΟΛΟΣΣΟΥ.

Τις μεγαλύτερες ευχαριστίες μας τις απευθύνουμε σε όλους εσάς που τόσα χρόνια έχετε αγκαλιάσει με αγάπη το πολιτιστικό μνημείο της Καλλιθέας και συμμετέχετε ενεργά στις εκδηλώσεις .

Χρόνια Πολλά σε όλους

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL