Παρασκευή, 27/04/2018

Ψάχνουν να βρουν αντικείμενα αξίας στις παραλίες του νησιού μας! ** Μερικοί στέκονται τυχεροί

HLIOLOUSTES MERES 1Δεν είναι οι λίγες οι φορές που μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ένα γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ότι, σε κάθε ηρεμία της θάλασσας, ύστερα από μια έντονη κακοκαιρία, αρκετοί συντοπίτες μας βγαίνουν για βόλτα στις παραλίες του νησιού μας, βαδίζοντας με αργά βήματα δίπλα σχεδόν από το κύμα! Βέβαια, αντικειμενικός στόχος πολλών απ΄ αυτών, είναι να ψάξουν να βρουν κάποια αντικείμενα αξίας, τα οποία εκβράζει η θάλασσα!

Μάλιστα, μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται και κάποια χρυσά ή αργυρά αντικείμενα, τα οποία φτάνουν μέχρι την παραλία. Κι όσο κι αν αυτό φαίνεται περίεργο, πολλοί «κυνηγοί» τέτοιων αντικειμένων στέκονται τυχεροί αφού, όπως λένε, και σταυρούς έχουν βρει, και βραχιόλια, και χρήματα, και γενικά πράγματα τα οποία έχουν κάποια μικρή ή μεγάλη αξία.

HLIOLOUSTES MERES 3Το ίδιο, βέβαια, σκηνικό μπορεί κανείς να παρατηρήσει και στη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου και σ΄ αυτή την εποχή η ανεύρεση αντικειμένων είναι κάτι που θεωρείται λογικό, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που λουόμενοι, κάνοντας το μπάνιο τους φεύγουν ξεχνώντας διάφορα μικροαντικείμενα, ακόμη και χρήματα.

Να σημειωθεί πως, αγαπημένες παραλίες αυτών των σύγχρονων «κυνηγών» χαμένων αντικειμένων, είναι η παραλία από το Έλλη μέχρι το Μπελβεντέρε, χωρίς βέβαια ν΄ αποκλείονται κι άλλες παραλίες του νησιού μας.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

-------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL